Aston Martin Holdings zaključil ponudbo obveznic

Sreda, 22 Junij 2011
Aston Martin Holding je sporočil uspešen zaključek svoje ponudbe obveznic v vrednosti 304 milijona funtov. Z izdajo vrednostnih papirjev si bo Aston Martin zagotovil dolgoročno finančno stabilnost za naslednjih sedem let in tudi podporo nadaljnjemu razvoju znamke.



Dr. Ulrich Bez, glavni izvršni direktor Aston Martina, je komentiral: "Naša uspešna izdaja obveznic predstavlja mejnik in zagotavlja močne, dolgoročne finančne temelje za podjetje, ko vstopamo v novo obdobje rasti. Dokazali smo moč naše blagovne znamke in poslovni model, kot je razvidno iz lanske 36-odstotne rasti prodaje. Uspeh izdaje obveznic poudarja priznanje naše sposobnosti s strani investitorjev in zaupanje v našo strategijo.



"Zdaj imamo zagotovljeno dolgoročno financiranje, poleg naše trenutne prodaje palete in razvojnih načrtov, ki so najmočnejši v naši zgodovini. Naša rast bo potekala tako z nadaljnjim okrevanjem naših tradicionalnih trgov kakor tudi z odpiranjem novih. S pomočjo naše trdne finančne platforme se veselimo številnih priložnosti pred nami
," je zaključil.