Infiniti razkriva VIP in novinarski glasbeni okus

Sreda, 20 Julij 2011
Japonska prestižna znamka Infiniti, ki sodi pod okrilje Nissana, je te dni razkrila, kakšno glasbo so v njihovi floti novinarskih in VIP testnih avtomobilov poslušali v Veliki Britaniji. Na podlagi glasbe, ki so jo uporabniki v zadnjega pol leta poslušali v Infinitijevih modelih, je Infiniti pripravil lestvico najbolj poslušanih izvajalcev.



Vsaka zgoščenka, ki se predvaja v Infinitijevih avtomobilih se namreč samodejno presname na 10 GB trdi disk Music box, razen če to uporabnik sam izklopi. Infinitijev Music box je nato razkrival glasbene okuse. Seznam poslušane glasb je bil izejmno pester, saj je obsegal praktično vse glasbene zvrsti in številne izvajalce, od Creedence Clearwater Revival do Lady Gaga, od klasike pa do evrovizijskih uspešnic.

Precej zanimiv okus se je izkazal v različnih modelih – hit v Infiniti FX je bil Simply the best, od Tine Turner, v modelu Infiniti EX skladba Depeche Mode - Just can’t get enough, v limuzini Infiniti M je najbolje zvenela It’s my life – Sash, v kupeju Infiniti G pa so dinamično vzdušje pričaral White Album skupine The Beatles. Pomirjujoči G kabrio se je skladal z Night Boogie Woogie Man, izvajalca Diz Watson, M hybrid pa s pesmijo You can call me Al, ki jo izvaja Paul Simon.

Top 10 izvajalcev v Infinitijevih testnih avtomobilih:
  1. Katy Perry
  2. Annie Lennox
  3. Paul Simon
  4. The Beatles
  5. Sash
  6. Adele
  7. The Doors
  8. The Who
  9. The Jam
  10. Jem