Oglaševanje

Kdo smo?

Avtovizije (www.avtovizije.com) so nevtralen avtomobilski spletni medij, ki je v preteklih devetih letih objavil preko 9000 člankov. Stran Avtovizije.com mesečno obišče do 14.800 unikatnih obiskovalcev, na letnem nivoju pa beležimo med 90.000 in 130.000 unikatnih obiskovalcev. Na naši Facebook strani (https://www.facebook.com/avtovizije ) imamo preko 7500 sledilcev.

Internet je odlična izbira

Svetovni splet je postal najpomembnejši komunikacijski medij, oglaševanje na spetu pa je oglaševalcem prineslo veliko prednosti - cenovna dostopnost, učinkovitost ter preglednost rezultatov oglaševanja. Oglase v katerem koli drugem mediju lahko le vidite in/ali slišite, zgolj internet pa omogoča neposredno povezavo z vašo spletno stranjo, do katere potencialni kupec pride z le enim klikom.

Na spletnem portalu Avtovizije.com nudimo različne možnosti oglaševanja - odvisno od želja in zmožnosti naročnika.

Oglaševanje s pasicami

Pri oglaševanju s pasicami je zelo pomemben videz oglasne pasice, saj le s privlačno zasnovanim in vsebinsko zanimivim oglasom pritegnete ustrezne potencialne stranke. Na strani nudimo 8 pozicij za objavo pasic in 4 različne standardne velikosti. Položaji pasic se na treh različnih dizajnih podstrani spreminjajo, da se lepše vklopijo v videz strani in so vsakič na nekoliko drugem položaju in tako jih oko opazovalcamed iskanjem vsebin težje prezre. Za oglasne pasice priporočamo datoteke .jpg ali .gif, možna pa je tudi vgradnja unikatne kode.

Druge možnosti oglaševanja

Poleg klasičnih oglasov, v obliki oglasnih pasic, nudimo tudi objavo PR novičk ter krajših ali daljših PR člankov, vključno s storitvami fotografiranja in intervjuja. Možno je sodelovanje preko nagradnih iger, anket, sponzorstva galerij, objave povezav ali obiska dogodkov.

Za več informacij nas prosim kontaktirajte na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Preko naše povezane foto in oblikovalske dejavnosti nudimo tudi dodatne možnosti sodelovanja:

- fotografske storitve po naročilu
(http://www.fotovizije.com )

- oblikovalske in ilustratorske storitve po naročilu
(http://www.alpra.com/alpra-design.php )