Avtotehnika Celje med najboljšimi v Evropi

Sreda, 15 April 2015

V letu 2014 je več kot dva tisoč koncesionarjev Skupine Renault iz 35 držav sodelovalo v tekmovanju za naziv »Dealer Of The Year« oziroma trgovec leta. Jérôme Stoll, glavni direktor za učinkovitost in komercialni direktor Skupine Renault je 10. aprila 2015 predstavnike najboljših koncesionarjev sprejel na zaključni slovesnosti s podelitvijo priznanj. Med najboljšimi je tudi Slovenija, oziroma Avtotehnika Celje.


Direktor Avtotehnike Celje Nenad Milosavljević (drugi z leve) in komercialni direktor Skupine Renault Jérôme Stoll (na sredini) z izbranimi trgovci leta iz drugih držav.

Vsako leto so v tekmovanju za naziv "Dealer of the Year" oziroma trgovec leta nagrajeni tisti koncesionarji Skupine, ki so bili najboljši po:

  • obsegu prodaje novih vozil, nadomestnih delov, dodatne opreme in pogodb za storitve,
  • donosnosti in
  • kakovosti storitev v prodaji in poprodaji.

Slavnostna predaja priznanj 96 nagrajencem leta 2014 je potekala 10. aprila v Technocentru Renault, na južnem obrobju Pariza. Ob tej priložnosti je Jérôme Stoll, glavni direktor za učinkovitost in komercialni direktor Skupine Renault pohvalil zavzetost in strokovnost te elite prodajno-servisne mreže Renault: "Naš skupni uspeh, uspeh proizvajalca in komercialne mreže, je odvisen od kakovosti storitev, ki jih ponujamo našim kupcem. Če pri tem ne dosegamo želene ravni zadovoljstva kupcev, se bodo ti obrnili k našim tekmecem. V takem primeru bodo vsa prizadevanja, da na trgu ponudimo privlačne in lepe izdelke, zaman".

Med najboljšimi je spet tudi Slovenija, natančneje podjetje Avtotehnika Celje. Njen direktor Nenad Milosavljević je po podelitvi dejal: »Vesel sem, da so našo popolno osredotočenost na zahteve kupcev opazili tudi v Parizu in nas nagradili s tem prestižnim priznanjem. Prejeli smo ga za trud v letu 2014, ko smo obenem postali tudi prvi Renaultov trgovec v Sloveniji, ki je odprl nov prodajni salon, zgrajen po najsodobnejših mednarodnih standardih Renault Store. Novemu prodajnemu konceptu, ki je osredotočen na še boljše zadovoljevanje želja in potreb kupcev, bodo sčasoma sledili vsi Renaultovi saloni po državi.«
 

Po sporočilu za javnost povzel: Peter Mavrič