Franci Bratkovič, novi član uprave Revoza

Sobota, 14 Januar 2012
Nadzorni svet Revoza je potrdil imenovanje Francija Bratkoviča za člana uprave Revoza, direktorja človeških virov. Bratkovič je na tem mestu nasledil Zdravka Slaka, ki se je konec leta 2011 upokojil.

Franci Bratkovič, 45 let, je Novomeščan. Končal je študij elektrotehnike in ekonomije. Svojo poklicno pot je kot pripravnik začel v Iskri v Šentjerneju, nato pa bil 15 let zaposlen pri Zavarovalnici Tilia, kjer je napredoval do člana uprave. Pred prihodom v Revoz je več kot štiri leta kot direktor vodil prvo pravno samostojno regionalno gospodarsko zbornico v Sloveniji – Gospodarsko zbornico Dolenjske in Bele krajine.

Franci Bratkovič, član uprave Revoza, direktor človeških virov: »V veliko čast mi je, da sem se Revozu pridružil ravno v času, ko se začenja velik naložbeni cikel, ki si ga je Revoz priboril zahvaljujoč veliki usposobljenosti in znanju, ki ga premorejo zaposleni te tovarne, hkrati pa se z njim odpirajo nove razsežnosti mednarodnega sodelovanja, ki izhajajo iz partnerstva med Zvezo Renault-Nissan in nemškim Daimlerjem