Bentley dramatično predstavil V8 continental GT v Nemčiji

Sobota, 11 Februar 2012

Nenavadno bi bilo, če bi tako eksotična znamka, kot je Bentley, za novi model predstavitev pripravila po ustaljenem kopitu. Sploh, če gre za tako pomemben trg, kot je nemški. Zato so poskrbeli, da so rdečega V8 continental GT coupe predstavili na vpadljiv način.



Predstavitev bentleya GT continental se je odvijala na posebni platformi visokega kompleksa blizu strogega centra mesta München. Sicer upamo, da na tisti višini povabljenih 300 VIP gostov ni še bolj zeblo, kot v zavetrnih ulicah precej nižje, ampak gotovo je marsikomu spodaj postalo vroče, ko je videl rdečega bentleya leteti nad glavami meščanov. Za njegov transport je namreč poskrbel helikopter, ki je tako prehitel zastoje v centru mesta in dostavil ta eksotičen britanski model v zastekljeni prostor med dvema nebotičnikoma.



Klaus Becker, generalni manager Bemtley Munchen, je dramatičen transport komentiral: » Dramatičen avtomobil je dobil predstavitev, kakršno mislimo, da si zasluži! Nekaj inspiracije pri tem pa smo črpali iz Bentleyevega krilatega emblema. Praktično gledano pa je bil helikopter tudi najhitrejši možni prevoz na vrh stolpnice.«


Galerija

Aleksander Praper