Električni renault twizy v Veliki Britaniji za 7670 €

Torek, 17 Maj 2011
Renault je za britanski trg že oznanil cene električnega mestnega križanca, modela Twizy. Potencialni kupci lahko twizya rezervirajo na internetu, dobave pa se bodo pričele prihodnje leto.



Kupcem bosta na voljo dve izvedbi - Urban in Technic, ki ju bodo v končni obliki predstavili javnosti na avtomobilskem salonu v Barceloni. Cena osnovnega modela Renault Twizy Urban bo znašala 6690 funtov, oziroma približno 7670 €, bolje opremljeni Technic pa bo stal 7,400 funtov, oziroma 8480 €. Mesečni najem baterij za oba modela bo v Veliki Britaniji dodal še 40 funtov (vključujoč davke), triletna pogodba za najem baterij pa bo predvidevala letno kvoto 7250 kilometrov.

7.10.2010 Predstavitev: Renault twizy

Potencialni kupci v Veliki Britaniji lahko renaulta twizya rezervirajo na internetni strani www.renault-ze.com in zanj položijo depozit v višini 20 funtov. Stranke bodo nato osebno kontaktirali in potrdili njihov interes. Omenjena Renaultova spletna stran pokriva 38 držav in je doslej že prejela preko 5 milijonov obiskov, kar kaže na velik interes ljudi za električno mobilnost.