Na Vrhniki novo servisno mesto Motrio – za ugodnejše vzdrževanje vozil

Sobota, 29 November 2014

Motrio je blagovna znamka nadomestnih delov, ki jo je Renault leta 1998 vzpostavil z mislijo na starejša vozila vseh znamk in cenejše kakovostno vzdrževanje. Nadomestni deli Motrio so v povprečju za okoli petino cenejši od originalnih. Z otvoritvijo servisne delavnice AS-RS Avtoservis, d.o.o., na Vrhniki, Motrio pridobiva novo neodvisno servisno mesto v Sloveniji.


Servisna delavnica AS-RS Avtoservis Motrio, d.o.o.

Po vsej Evropi se vozni park postopoma stara, lastniki rabljenih vozil pa v iskanju čim cenejšega vzdrževanja pogosto zapuščajo pooblaščeno servisno mrežo in vzdrževanje svojih vozil zaupajo nepooblaščenih delavnicam. Da bi jim ob nižji ceni nadomestnih delov zagotovili zanesljivost in kakovost, je Renault pred 16 leti lastnikom vozil, starejših od štirih let, začel ponujati nadomestne dele Motrio.


Prerez traku: Gregor Smole, Renault Nissan Slovenija in Roman Srbljan, AS-RS Avtoservis Motrio

Tudi v Sloveniji so lastniki starejših vozil v pooblaščenih servisih Renault že lahko izbrali nadomestne dele Motrio. Z današnjo otvoritvijo servisne delavnice Motrio AS-RS Avtoservis, d.o.o., na Jelovškovi ulici 6 na Vrhniki je mreža samostojnih servisnih delavnic znamke Motrio dobila svojega novega predstavnika. In to še zdaleč ne zadnjega. S ciljem zagotoviti pokritost celotnega slovenskega ozemlja in širše regije Adriatic se bo razvoj mreže serviserjev Motrio s preizkušenimi in kakovostnimi partnerji nadaljeval tudi v prihodnosti.


Po sporočilu za javnost povzel: Aleksander Praper