Nova imenovanja v vodstvu Renaulta

Ponedeljek, 13 Avgust 2012

Renault bo s 1. septembrom opravil nekaj kadrovskih sprememb v vodstvu podjetja. Stefan Mueller  bo postal direktor poslovanja za regijo Evropa, Jérôme Stoll bo nadaljeval delo v Komercialni direkciji Skupine, Thierry Bolloré pa bo v začetku 2013 postal direktor proizvodenj in oskrbne verige.

S 1. septembrom 2012 se bo Stefan Mueller  pridružil Renaultu kot direktor poslovanja za regijo Evropa. Stefan Mueller bo podrejen Carlosu Tavaresu, namestniku predsednika, generalnemu direktorju za operativno poslovanje, in bo  član izvršnega odbora Skupine Renault. Od tega datuma dalje se bo Jérôme Stoll osredotočil na delo v Komercialni direkciji Skupine, v Diviziji za gospodarska vozila in v Renault Retail group. Jérôme Stoll je podrejen  Carlosu Carlosu Tavaresu in je član izvršnega odbora Skupine.

S 1. septembrom 2012 se bo Renaultu pridružil tudi Thierry Bolloré. Po določenem obdobju spoznavanja podjetja bo s 1. januarjem 2013 imenovan za Direktorja proizvodenj in oskrbne verige. Od tega datuma dalje bo Thierry Bolloré podrejen Carlosu Carlosu Tavaresu, namestniku predsednika, generalnemu direktorju za operativno poslovanje, in bo član izvršnega odbora Skupine Renault.

Od 1. januarja 2013 dalje bo Gérard Leclercq opravljal druga dela in naloge v Skupini Renault, ta bodo objavili v kratkem, in bo ostal član izvršnega odbora Skupine Renault.


Po sporočilu za javnost povzel: Aleksander Praper