Novi Twingo prinaša glasbeni natečaj, svojo spletno stran in lasten blog

Torek, 15 Maj 2007

Predstavitev in pričetek prodaje novomeškega Novega Twinga je za Slovenijo izjemen dogodek. Temu ustrezne so tudi priprave, ki so se jih za to avtomobilsko »predstavitev leta« lotili v podjetju Renault Nissan Slovenija. Novi Twingo ima poleg zdaj že kar obvezne posebne spletne strani (www.novitwingo.si) od danes tudi svoj lasten blog (http://blog.novitwingo.si). Nadebudnim in predvsem še ne čisto uveljavljenim glasbenikom je namenjen glasbeni natečaj za »Twingo hit«. Poleg približno štiri tedne trajajočih preskusnih voženj za tuje novinarje, ki bodo junija potekale v Sloveniji, bodo tudi številni drugi dogodki pri nas v naslednjih tednih dobili pečat Novega Twinga. Namen obsežnega komunikacijskega spleta je poudariti dinamičnost, radoživost in vsestransko modernost avtomobila, ki je naklonjen (tudi) mladim, njihovim konjičkom in sodobni tehnologiji..

Spletna stran www.novitwingo.si je vozlišče vseh informacij o Novem Twingu, od prve brošure v elektronski obliki, preko prvega TV oglasa in nepozabnega video posnetka »Jurija Garača« z letošnje podelitve Viktorjev, do podrobnosti o natečaju ter seveda neposrednega skoka na blog Novi Twingo. Videz spletne strani si obiskovalci in obiskovalke lahko z enim klikom barvno prilagodijo podobno kot svoj Novi Twingo. Poleg »različice GT« s temno modro barvo ozadja sta na voljo še rožnata Expression in svetlo modra Dynamique. Za radovedne so dodane povezave na novinarske članke in blogerske prispevke o Novem Twingu. Seveda ne manjka niti možnost prijave za pošiljanje elektronskih novic.

Blog Novi Twingo je menda prvi uraden blog (spletni dnevnik) avtomobilske znamke ali modela pri nas in obenem eden prvih »korporativnih« blogov v Sloveniji. V njem je in bo najti kratke zapise v zvezi z Novim Twingom, v katerih bodo o svojem delu pisali tudi zaposleni v Renault Nissan Slovenija, ki vodijo priprave na prodajo. Seveda se tam najde tudi kakšen zapis o prvem Twingu ter kakšen spomin nanj, ne manjka slik in video posnetkov, vmes pa je skrit tudi bežen pogled za kulise avtomobilske dejavnosti. Posebnost bloga je v njegovi dvosmernosti, saj lahko bralke in bralci objavljene zapise tudi komentirajo ter na svoje komentarje pogosto dobijo tudi neposredne odgovore. Za ustvarjalce, med katerimi bodo tudi dobrodošli gostujoči blogerji, to pomeni še poseben izziv.

Natečaj za najboljšo skladbo je namenjen predvsem mladim in še ne uveljavljenim glasbenikom, pevkam in pevcem ter skupinam, ki so pripravljeni na preboj s svojo prvo uspešnico. Za sodelovanje v natečaju »Twingo hit« morajo svoj »garažni« demo posnetek v MP3 formatu do 5. junija poslati na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. in upati na najboljše. Prvi korak k zmagi bo uvrstitev med štiri finaliste, ki jih bo izbrala štiričlanska žirija, končnega zmagovalca pa bo določilo javno glasovanje. Prva nagrada je profesionalna avdio in video produkcija zmagovalne skladbe in ekskluziven nastop zmagovalca na prireditvi Pozdrav poletju, ki bo 21. junija v Ljubljani.

 

Renault Slovenija