Omejena serija Chess Edition – renaulti z dobro vrednostjo

Ponedeljek, 17 Junij 2013

Družba Renault Nissan Slovenija, ki zagotavlja prodajo vozil znamke Renault na ozemlju Adriatic, je pripravila ekskluzivno, samo na tem območju dosegljivo omejeno serijo vozil Chess Edition, z bogato opremo in cenami, ki se začnejo že pri 8.490 evrih.

Posebna, zgolj za regijo Adriatic (države nekdanje Jugoslavije) pripravljena serija vozil Chess Edition stavi na atraktivno opremljena vozila Twingo, petvratni Megane in Megane Grandtour, limuzinski Fluence in potniški Trafic.

Omejena serija Renault Twingo Chess Edition
Twingo chess edition 1.2 16V za 8.490 evrov kupcu prinaša notranje in zunanje dodatke, posebno oblazinjenje, posebno kovinsko barvo in lita platišča. Za večje udobje so šahovski twingoti opremljeni s pomičnima zadnjima sedežema, regulatorjem in omejevalnikom hitrosti ter po višini nastavljivim voznikovim sedežem. S takšno opremo twingo chess edition kupcu prinaša dodatni prihranek v višini več kot tisoč evrov glede na enako opremljeno vozilo izven omejene serije.

Omejena serija Renault Megane Chess Edition
Petvratni megane chess edition 1.6 16V za 12.990 evrov kupcu nudi samodejno klimatsko napravo, senzor za dež, LED dnevne luči, električni pomik stekel zadaj, sredinski zaslon za roke zadaj ter platišča iz lahke litine in kovinsko barvo. Podobno velja tudi za megane grandtour dCi 90 chess edition, ki je na voljo za 15.490 evrov. S to opremo znaša prihranek pri meganu 1.300 evrov, pri karavanski izvedbi pa kar 1.500 evrov.

Omejena serija Renault Fluence Chess Edition
Limuzina Renault Fluence 1.6 16V se v omejeni seriji Chess s ceno 13.690 evrov, podobno kot megane, ponaša s samodejno klimatsko napravo, senzorjem za dež, LED dnevnimi lučmi ter platišči iz lahke litine in kovinsko barvo. Nakup omejene serije pomeni prihranek  1.400 evrov.

Omejena serija Renault Trafic Passenger Chess edition
Največji model v omejeni seriji je potniška izvedba kombija Renaut Trafic Passenger dCi 115. Ta kupcu za 24.490 evrov (25.690 v izvedbi s posebno črno barvo) prinaša navigacijski sistem Carminat Tom Tom s kartografijo Evrope in paket varnostne opreme s stranskimi varnostnimi zavesami in alarmno napravo. Kupec v tem primeru prihrani več kot 1.700 evrov v primerjavi z enako opremljenim traficom iz redne ponudbe.

Za vsa vozila, naročena v mesecu juniju, velja cenovna obljuba – tudi, če bo vozilo dobavljeno po 1. juliju, bo cena ostala nespremenjena, saj bo Renault Nissan Slovenija pokril razliko v ceni med starim in novim davkom.

Po sporočilu za javnost povzel: Aleksander Praper