Podelitev Viktorjev bo tudi slovenska premiera novega twinga

Petek, 23 Marec 2007

Najbolj slovenski avtomobil doslej - Novi Twingo - bo le nekaj dni po zaključku avtomobilske razstave v Ženevi, kjer je bil prvič javno razstavljen, na ogled tudi v Cankarjevem domu. V podjetju Renault Nissan Slovenija so se namreč odločili, da svoje ponovno pokroviteljstvo svečane podelitve Viktorjev 2006 popestrijo s prvim javnim nastopom Novega Twinga na njegovih domačih tleh. Seveda gre za medijski nastop, zato bodo morali morebitni kupci vseeno počakati na junij, ko bo Novi Twingo na ogled in naprodaj v prodajnih salonih Renault v Sloveniji..

Renault Nissan Slovenija je letos ponovno pokrovitelj tradicionalne podelitve prestižnih nagrad Viktorji za dosežke v medijih in v popularni kulturi. Vodenje prireditve, katere neposredni prenos iz Gallusove dvorane Cankarjevega doma redno pritegne množico televizijskih gledalcev, je letos spet prevzel priljubljeni igralec Jurij Zrnec.

Uvodni del vedno pestrega programa tudi letos ostaja »rdeča preproga«, na katero nominirance za Viktorje pripeljejo z razkošnimi Renaultovimi avtomobili Espace in Vel Satis, tam pa jih pričakajo televizijske ekipe in številni fotografi. Tako bleščeče vzdušje je primerljivo s filmskim festivalom v Cannesu in hollywoodsko podelitvijo Oskarjev, kar velja tudi za povabljene goste. V velikem parterju Gallusove dvorane je poleg medijskih zvezdnikov vedno znova tudi veliko pomembnih osebnosti iz kulturnih, gospodarskih in nenazadnje tudi političnih krogov.

Renault Nissan Slovenija je ob lanski podelitvi Viktorjev predstavil Novi Mégane.

 

Renault Slovenija