Postanete lahko del Bentleya

Ponedeljek, 07 Oktober 2013

Bentley je s svojo Facebook stranjo, ki so jo ustvarili marca 2012, dosegel milijon “všečkov“. Da bi se svojim digitalnim sledilcem zahvalil za ta mejnik, je Bentley ponudil posebno priložnost, da se tudi imena oboževalcev pojavijo na sedežu znamke, na zidu Bentleyevih Facebook prijateljev.

Bentley bo za ta namen pripravil 10 metrov dolg in 5,5 metra visok „zid oboževalcev“ iz aluminija, ki ga bodo postavili na zunanjo steno glavne zgradbe, kjer izdelujejo tri modelne linije: Continental, Flying Spur in Mulsanne.

Stefan Büscher, direktor marketinga in produktov, je objasnil to gesto: “Socialna omrežja so pomemben del naše komunikacijske strategije in orodje, da naše ljubitelje po svetu informiramo o naših zadnjih dosežkih. „The Bentley Facebook Fan Wall” je le mala gesta, s katero bomo pokazali našo hvaležnost za njihovo podporo in odzive. Veselimo se, da jim bomo tudi v prihodnje lahko ponudili nove ekskluzivne vsebine.

Bentleyev aluminijasti zid bo imel prostor za 25.000 imen. Če želite postati del Bentleya, potem je prvi korak, da obiščete njihovo Facebook stran:
www.facebook.com/bentleymotors


Aleksander Praper