Renault je elektrificiral Cannes film festival

Sreda, 11 Maj 2011
Od danes pa vse do 22 maja 2011 bo deset Renaultovih vozil Fluence Z.E. pospremilo igralce in filmske profesionalce na začetek slavne rdeče preproge. V popolni tišini.



Renault Fluence Z.E., Renaultova električna limuzina, je prišla v Cannes nekaj mesecev pred njenim uradnim lansiranjem na izbrana evropska tržišča. Tako z vidika ekologije kot z vidika tehnologije napredno vozilo ponuja prijeten videz in prostor za vsakodnevne vožnje petčlanske družine. Polnilne postaje, ki so jih namestili na parkirišče Palais des Festivals z namenom polnjena vozil Fluence Z.E., bodo po filmskem festivalu ostale na voljo vsem lokalnim uporabnikom električnih vozil.

Igralci in filmsko osebje bodo lahko rezervirali Renaultova vozila v času filmskega festivala in jih prizkusili vzdolž promenade Croisette. Izposodijo si lahko električni renault fluence Z.E., renault latitude in renault megane CC Floride, ki se ozira k modelu renault floride iz šestdesetih let prejšnjega stoletja. Skupno bo v Cannesu na voljo skoraj 200 Renaultovih vozil.