Renault je z Avtocentrom Kralj razširil svojo mrežo na Koroškem

Sreda, 07 Oktober 2015

V slovenjgraški industrijski coni Pameče so v petek, 2. oktobra, slovesno odprli Avtocenter Kralj - nov prodajni salon in uradni servis za vozila znamke Renault. Podjetje CAST, d.o.o. - Avtocenter Kralj je z mesecem oktobrom 2015 postalo član pooblaščene prodajno-servisne mreže Renault. V industrijski coni Pameče so v petek odprli salon in servis Avtocenter Kralj.

Avtocenter Kralj bo kupcem v 135 kvadratnih metrov velikem salonu predstavljal najnovejša vozila znamke Renault, za njihovo skrbno vzdrževanje pa bo skrbela izkušena ekipa posebej izobraženih mojstrov v 142 kvadratnih metrov veliki servisni delavnici s štirimi mesti za servisiranje vozil. Dodatnih štirideset kvadratnih metrov bo namenjenih tudi prodaji nadomestnih delov.

Avtocenter Kralj je opremljen v skladu z najnovejšimi standardi »»Renault Store«, ki ga postopoma sprejemajo trgovci po vsem svetu. Z njim se Renault še bolj osredotoča na sodobnega kupca, ki je najpomembnejši kapital znamke. Koncept »Renault Store« stremi k odličnosti odnosov s kupci pred, med in po nakupu, vse od zbiranja informacij prek interneta, obiska v salonu, pa do vzdrževanja. Ob novi vizualni identiteti vozil, ki se je začela z novim Cliom, predstavlja koncept Renault Store eno od najbolj opaznih sprememb v zgodovini Renaultove prodajne mreže.

Renault ima v Sloveniji najširšo prodajno-servisno mrežo, ki z današnjo otvoritvijo postaja močneje prisotna še za slovenjgraške lastnike vozil znamke Renault. »Novi salon in servis Renault je za naše okolje pomembna pridobitev. Meni, moji družini in sodelavcem pa pomeni novo življenjsko prelomnico. Začetek sodelovanja z znamko Renault Avtocentru Kralj zagotavlja nov zagon in možnost za razvoj v današnji gospodarsko zahtevni situaciji. Verjamemo, da bomo zadovoljili sedanje in bodoče lastnike vozil Renault in tako prispevali k ugledu blagovne znamke Renault na Koroškem,« je na otvoritvi povedal direktor Aleš Kralj. V družbi Renault Nissan Slovenija,d.o.o., mu ob uspešni otvoritvi iskreno čestitamo in mu želimo obilico zadovoljnih strank iz Slovenj Gradca in njegove širše okolice.

O podjetju Cast, d.o.o. – Avtocenter Kralj

Podjetje CAST, d.o.o. - Avtocenter Kralj je družinsko podjetje, ki ima svoj začetek v letu 1976, ko je Stanko Kralj kot obrtnik začel s servisiranjem vozil v servisni delavnici v Polzeli. Od osamosvojitve Slovenije je Stanko Kralj delal kot samostojni serviser, leta 1996 pa je ustanovil podjetje CAST, d.o.o. - Avtocenter Kralj. Podjetje je bilo ustanovljeno z namenom prodaje vozil, vodenje podjetja pa je prevzel sin Aleš Kralj. Vsa leta beležijo stabilno rast. V letu 2000 so odprli poslovno enoto v Slovenj Gradcu in tako zaokrožili svoje poslovanje v savinjski,šaleški in koroški dolini. Leta 2012 so svoje storitve dopolnili še s kleparsko - ličarskimi storitvami in cenitvami oškodovanih vozil.
 

Po sporočilu za javnost povzel: Aleksander Praper