Renault uvaja novi slogan: Renault – strast do življenja

Torek, 28 April 2015

Skupaj z lansiranjem novega modela Espace je Renault ustvaril novi slogan znamke: RENAULT - Passion for life, oziroma Renault – strast do življenja. Slogan je usklajen z novim pristopom do oblikovanja, ki ga je Renault uvedel leta 2012 in je avtomobilske koncepte povezoval z različnimi življenjskimi dogodki.

Slogan ‘RENAULT - Passion for life’ je usklajen tudi s tradicijo znamke, ki se trudi ustvarjati vizuelno všečne avtomobile, zasnovane in opremljene tako, da bi kupcem olajšali vsakodnevno življenje. Z novim slogom oblikovanja je Renault želel poudariti tudi bolj čustveno plat, ki jo sedaj izraža tudi besedno. Hkrati uvajajo še novo grafično podobo Skupine Renault, ki obsega vsa področja oglaševanja – od televizije, preko posterjev, tiska in radia. Sprememba podobe bo zajela znamke Renault, Dacia in Renault Samsung Motors.

Novi slogan znamke se pričenja uveljavljati že v aprilu. Z novim sloganom pa se ne ozirajo le na modele, ki so jih predstavili z novim oblikovalskim slogom, pač pa napovedujejo čustven dizajn tudi v bodoče.
 

Aleksander Praper