Renaultov nagradni natečaj Twingospodične

Sreda, 17 September 2014

Ob prihodu novega Twinga na slovenski trg Renault začenja z urbanim natečajem »Twingospodične«. V glavni vlogi nastopajo štirje novi Twingi s štirimi mladimi, lepimi in uspešnimi voznicami – voditeljicami enako lepih in urbanih štiričlanskih skupin deklet, ki se bodo v virtualnem in resničnem svetu pomerile za zmago.

Štiri voditeljice ekip so baletna plesalka Ana Klašnja, igralka Maja Martina Merljak, pevka Nina Pušlar in pevka skupine Tabu Tina Marinšek. Vsaka od njih bo s svojim novim Twingom izbrala še po tri dekleta, s katerimi bo na Facebooku, Instagramu in Twitterju gradila prepoznavnost svoje skupine prek zbiranja »všečkov«, komentarjev in deljenja vsebin (share, #...).


Twingospodične Maja Martina Merljak, Nina Pušlar, Tina Marinšek in Ana Klašnja na predstavitvi na Otočcu

Ob tekmovanju v navideznem svetu se bodo Twingospodične pomerile tudi v resničnosti: 3. oktobra v Mariboru in 10. oktobra v Ljubljani. Po številnih treningih bodo na teh dveh dogodkih Twingospodične dokazale, kako spretne so pri vožnji in izrabi vseh Twingovih prednosti. Tista ekipa, ki bo prek spleta in na obeh Twingo izzivih prejela največ točk, bo po podelitvi nagrad na Elle Style Awards 13. oktobra odšla na vikend izlet v Pariz, kjer jih čaka razburljivo nakupovanje v Galeries Lafayette! Vse štiri voditeljice ekip pa bodo leto dni kot ambasadorke novega Twinga vsakodnevno uživale v tem ponosu slovenske avtomobilske industrije.


Katera bo prva odpeljala? Kocko meče Ana Klašnja
 

Več pa na www.twingospodicne.si, kjer poteka zbiranje prijav kandidatk za vse štiri ekipe.


Po sporočilu za javnost povzel: Aleksander Praper