Renaultov Rendez-Vous v Sloveniji

Četrtek, 29 Maj 2014

Sledeč francoskemu šarmu, ki preveva avtomobile vodilne znamke na slovenskem trgu, Renault vabi svoje obstoječe in potencialne kupce na zmenke v večja slovenska mesta. Posameznik bo lahko na dogodku testiral izbrana vozila Renault ali pa se bo po želji dogovoril za testno vožnjo kasneje. 

Renault Rendez-Vous je nov način predstavljanja vozil, ki prodajni salon spreminja v tri francoske turistične destinacije, privlačno prenesene pred največje trgovske centre po Sloveniji:

  • St. Tropez je kotiček, namenjen predstavitvi družinskih vozil Mégane in Scénic, ki so kot nalašč, da nas zapeljejo v prihajajoči dopustniški čas.
  • Le Mans skladno s tradicijo slavne 24-urne dirke predstavlja športni oddelek Renault Sport z vozili Mégane R.S. in Clio R.S.
  • Pariz kot center francoske mode na modno pisto prinaša lepotca, ki sta vsak v svojem razredu v Sloveniji absolutna zmagovalca. Clio in captur obenem simbolizirata oblikovalski preporod vozil Renault.

Renault Rendez-Vous se je pričel 24. maja v Mariboru, kjer so nastale tudi priložene fotografije. Sedaj se popotovanje seli naprej: 31. maja na ljubljansko Alejo mladih v BTC, nato 7. junija v Qlandio Maribor, 14. junija v koprski Mercator, 21. junija pa v murskosoboški Q center. Jeseni se bodo predstavitve nadaljevale še po drugih krajih.

Vsi, ki bodo izpolnili kupone, pa bodo sodelovali v nagradni igri, katere glavna nagrada je vikend izlet za dve osebi v Pariz. Za zabavnejši potek »randijev« bodo skrbeli DJ in otroški animatorji, starši pa se bodo lahko pomerili v »RS challengu«.

Renault Rendez-Vous prinaša prek trojnega francoskega zmenka na slovenski avtomobilski trg osvežujoče drugačen način predstavljanja vozil. Še preden pride v vaše mesto, pa ga lahko okusite tudi virtualno na naslovu: http://www.renault.si/rendez-vous/
 

Po sporočilu za javnost povzel: Aleksander Praper