V Revozu so imenovali nova člana uprave

Sobota, 12 December 2015

Nadzorni svet Revoza je na seji 10. decembra 2015 za nova člana uprave podjetja potrdil Christopha Laubryja, tehničnega direktorja Revoza, in Antona Zvonka Kinka, direktorja človeških virov.

Revozovo upravo zdaj sestavljajo štirje člani:

  • Patrice Haettel, predsednik;
  • Albin Kužnik, član uprave, direktor proizvodnje;
  • Christophe Laubry, član uprave, tehnični direktor in
  • Anton Zvonko Kink, član uprave, direktor človeških virov.

Christophe Laubry, 53 let, je Novomeščan francoske narodnosti. Diplomo diplomiranega inženirja strojništva je pridobil na Ecole Centrale de Lille v Franciji ter se leta 1987 zaposlil v Renaultovi tovarni Douai kot vodja obrata. V naslednjih letih je opravljal različne funkcije, povezane s proizvodnjo vozil, v Franciji in v Novem mestu. Bil je vodja projekta industrializacije twinga II v Revozu, danes pa je njegov tehnični direktor.

Christophe Laubry: »Že vrsto let živim v Sloveniji, poročen sem s Slovenko in srečen zaradi življenja v lokalnem okolju in prelepi deželi, kjer je mogoče kombinirati boj za konkurenčnost v službi in kakovost zasebnega življenja

Anton Zvonko Kink, 53 let, je Novomeščan. Končal je študij ekonomije. Svojo poklicno pot je začel v javnem podjetju Komunala Novo mesto. Leta 1997 se je pridružil podjetju Revoz, kjer je zasedal vodilna mesta na področju financ, kontrolinga in nabave. Junija letos je bil imenovan za direktorja človeških virov.

Anton Zvonko Kink, član uprave Revoza, direktor človeških virov: »Podjetje Revoz je kot del skupine Renault pred velikimi izzivi. Tem bomo kos le z usposobljenimi in zavzetimi zaposlenimi. Naše prihodnje aktivnosti bodo usmerjene v izboljšanje varnosti, učinkovitosti in kakovosti na vseh področjih delovanja.«


Po sporočilu za javnost povzel: Aleksander Praper