Vožnja v družbi je prijetnejša - pridružite se

Torek, 04 Maj 2010

Družbena odgovornost in ekologija sta eni izmed temeljnih vrednot, ki odlikujejo blagovno znamko Renault. To želimo dokazati s filozofijo Drive the change, s katero smo se med drugim zavezali k aktivnemu sodelovanju pri zniževanju emisij CO2 in s tem k čistejšemu okolju.

Toda če želimo filozofijo Drive the change udejaniti in jo širiti med ljudi, jo moramo tudi sami živeti. Drive the change je način razmišljanja, ki se začne z vsakim izmed nas. Zato moramo k čistejšemu okolju vsak zase prispevati vsak dan, včasih tudi s spremembo nekaterih navad.

Tudi zato v teh dneh začenjamo ponujati novo spletno storitev, ki bo združevala iskalce in ponudnike osebnih prevozov. Na ta način želimo vzpodbuditi ljudi k skupinskim vožnjam, zmanjšati vse večjo število avtomobilov na slovenskih cestah, znižati emisije CO2 in nenazadnje – zmanjšati porabo goriva in potne stroške uporabnikov.

Seveda je za uspeh nove spletne storitve ključnega pomena, da že od samega začetka živi in s tem potencialnim uporabnikom nudi koristi. Zato vas vabimo, da spletno storitev preizkusite na
www.peljimo.se, se včlanite v program in ponudite možnost prevoza potencialnim uporabnikom, npr. od svojega kraja do delovnega mesta in obratno. Vpis prevoza še ne pomeni, da ste k temu zavezani, saj vsakega posameznega iskalca prevoza lahko sprejmete ali tudi zavrnete. Tudi če ne boste opravili nobenega prevoza, boste torej pomagali pri oživitvi spletne strani.

Če pa boste prevoze dejansko opravljali, se s potniki lahko dogovorite za razdelitev potnih stroškov in s tem privarčujete 50% in več. In ne nazadnje: med čakanjem v jutranjih konicah je dobra družba v avtu vedno dobrodošla.

PR Revoz