Znan zmagovalec Renault Happy Hours

Sreda, 27 Maj 2009

Podjetje Renault Nissan Slovenija je med 15. in 23. majem 2009, v prodajnih salonih Renault, pripravilo pravcato uverturo v vroče poletje – Renaultove vesele urice, ki so skoraj 14 tisoč obiskovalcem ponudile svet testnih voženj, nagradnih iger in popustov. Interaktivni Dnevi odprtih vrat so obiskovalcem salonov omogočili drugačen vpogled v svet novega renault clia in novega renault grand scenica, na koncu pa je sledilo še žrebanje glavne nagrade, to je novega renault clia, ki bo udobno in varno vožnjo ponudil zmagovalcu Andreju Prusu iz Novega mesta. .

Z devet dnevno akcijo je Renault želel predstaviti nova Renaultova modela na drugačen, interaktivni način, zato so izvedli nagradno igro, v kateri je lahko sodeloval vsak obiskovalec enega izmed 61 salonov Renaultovih po Sloveniji, ki je s seboj prinesel letak Renault Happy Hours. Letak je Renault Nissan Slovenija distribuiral na gospodinjstva po vsej Sloveniji, poleg številnih privlačnih nagrad (shaker za mešanje koktajlov, set podstavkov za kozarce, funnky predpasnik in večnamenska vrečka), pa je en letak skrival zmagovalno kodo za glavno nagrado, novega clia. Obiskovalci, ki so ob obisku salona prinesli s seboj letak Happy Hours, pa so doživeli tudi prav posebej prijetno osvežitev. Poleg posebnega darila – do 1.000 EUR dodatnega popusta na vse modele ob nakupu z Renault financiranjem, ki je bil na voljo v času veselih uric, jih je čakalo še razvajanje z brezalkoholnimi osvežilnimi koktajli.

Vendar je novi renault clio potrpežljivo čakal na svojega lastnika, saj v času Renault Happy Hours v prodajalne salone nihče ni prinesel zmagovalnega letaka in tako je novi renault clio ostal v prodajnem salonu. A ker so Dnevi odprtih vrat obiskovalcem omogočili drugačen vpogled v svet novega renault clia in novega renault grand scenica, so se pri Renault Nissan Slovenija odločili, da kljub temu, da zmagovalni letak ni našel poti nazaj v prodajni salon, pred poletjem razveselijo enega izmed sodelujočih. Izmed prispelih letakov je tako ekipa Renault Nissana Slovenija izžrebala srečneža, ki se bo domov odpeljal novim Renault Cliom. 

Nagrajencu želimo nepozabno Woo-Hoo zabavo in varno vožnjo z novim renault cliom.

 

Renault Slovenija