BMW za M2 coupé predstavlja kampanjo »Eyes on Gigi«

Četrtek, 28 April 2016

Z vstopom novega modela na trg je BMW začel kampanjo za BMW M2 coupé, s poudarkom na digitalnih vsebinah. Zvezdi kampanje »Eyes on Gigi« sta novi BMW M2 coupé in ameriški supermodel Gigi Hadid. 

Dinamična zmogljivost in agilnost BMW M2 coupé ter senzualna lepota in eleganca supermodela, manekenke Gigi Hadid so navdihnili priznanega filmskega producenta in scenarista Marca Forsterjada ustvari nenavaden spot. Foster, ki se je doslej podpisal pod režijo filmov, kot so »James Bond – Kvantum sočutja« (Quantum of Solace), »Bal smrt« (Monster's Ball) in »Svetovna vojna Z« (World War Z), je tokratni kratki film posnel v tehniki kader-sekvenca, in prikazal koreografijo vozil BMW M2 Coupé z lepotico Gigi Hadid v glavni vlogi. 


Eyes on Gigi

Film se začne s prizorom, ko supermodel Gigi Hadid sede v enega izmed treh parkiranih modelov BMW M2 Coupé. Od tu naprej poskuša gledalec slediti Gigi v njenem avtomobilu. A takoj za tem se pridružita še dva BMW-ja M2 coupé in začne se hitra koreografija vozil – s čimer pa je naloga praktično nemogoča. Na koncu se vseh 5 vozil M2 Coupé ustavi, gledalec pa mora ugotoviti avtomobil, v katerem sedi Gigi Hadid.


Video Eyes on Gigi so v enem poskusu posneli na letališču v kalifornijski puščavi Mojave, pod kamermansko taktirko dobitnika oskarja Mauroja Fioreja (»Avatar«, »Pravičnik«, »The Equilizer«).

Interaktivno reševanje igre se dogaja na mikro strani kampanje EyesOnGigi.com, kjer lahko gledalec spremlja hitro koreografijo vozil tudi s 360-stopinjske perspektive.
 

Po sporočilu za javnost povzel: Aleksander Praper
 

Galerija