Naprodaj vijolični Lamborghini diablo iz Jamiroquaievega spota Cosmic Girl

Petek, 25 Avgust 2017

Auto Trader se že štirdeset let ukvarja s prodajo in nakupi avtomobilov. Prvič pa imajo naprodaj avto “iz vesolja”. Vsaj tako lahko interpretiramo vijoličnega lamborghinija diabla, ki je bil v devetdesetih letih prejšnjega stoletja glavna Zvezda glasbenega video spota za Jamiraoquajevo skladbo Cosmic girl (vesoljsko dekle).

Kovinsko viola Lamborghini diablo, ki je leta 1996 nastopil v znanem glasbenem videu, je eden izmed le 16 izdelanih diablov z volanom na desni strani. Prevoženih ima le slabih 28.000 kilometrov in čeprav je zamenjal že pet lastnikov je v vizualno in tehnično brezhibnem stanju. Za video sta bila izdelana dva identična avtomobila. Prvega so odpisali po nesreči v videu in nadomestili so ga z avtomobilom, ki je sedaj naprodaj. A tudi tan i imel sreče pri snemanju. Nanj je z višine padla kamera in prebila vetrobransko steklo, a Jay Kay se je odločil, da bo avtomobil do konca snemanja vozil brez zaščite, ki jo nudi vetrobransko steklo. Ob pozornem gledanju boste lahko to opazili v priloženem videu, kjer mu na posnetkih notranjosti veter mrši lase.

 

Če torej želite imeti avtomobil, ki je sam po sebi vpadljiv, povrh še posebne barve in se hkrati pohvaliti, da je eden glavnih elementov znanega glasbenega videa - Avto Trader slavnega vijoličnega diabla prodaja za 549,995 funtov.

Aleksander Praper

Galerija