Mercedesova ambasadorja – Anže Kopitar in Katarina Čas – sta prevzela nove avtomobile

Aleksander Praper Torek, 29 Maj 2018

Autocommerce, d.o.o. pri izboru ambasadorjev sledi smernicam podjetja Daimler AG in išče posameznike, ki predstavljajo in živijo vrednote, skupne znamki Mercedes- Benz. Temu poleg chefa Tomaža Kavčiča ustrezata tudi hokejski igralec Anže Kopitar ter filmska igralka Katarina Čas – prva ženska ambasadroka znamke Mercedes-benz v Sloveniji.

Anže Kopitar ob prihodu domov prevzel novi CLS

Mesec maj je s svojim prihodom obogatil Anže Kopitar, ki ga boste na slovenskih cestah po novem videvali v vozilu razreda CLS. Slogan »Odličen! Ne le na ledu.« zelo dobro opisuje tako Anžeta kot stilsko ikono, novi CLS, ki je z očarljivo podobo izpod rok slovenskega mojstra oblikovanja Roberta Lešnika ponovno spisal zgodovino oblikovanja. 

Anže Kopitar je prvi slovenski hokejski igralec, ki je zaigral v severnoameriški profesionalni hokejski ligi NHL in z ekipo osvojil Stanleyjev pokal. S svojim predanim delom, vrhunskimi rezultati in izjemnim značajem uspešno sledi vrednotam znamke Mercedes-Benz. V času bivanja v Sloveniji bo sodeloval na vseh večjih dogodkih podjetja Autocommerce, d.o.o. Sponzorsko vozilo, novi CLS, je Anžetu Kopitarju predal direktor podjetja Autocommerce, Rasto Oderlap.

Novi razred A končno v rokah Katarine Čas

Katarina Čas, uveljavljena filmska in gledališka igralka, se je na poti z letališča najprej ustavila v salonu vozil Mercedes-Benz, kjer jo je v času njene odsotnosti čakal njen novi razred A. Samosvoj tako kot Katarina se novi razred A vse bolj spogleduje s tistim, kar ponujajo večji, dražji ali imenitnejši mercedesi. Je oblikovna evolucija in zato ključne novosti predstavlja predvsem z novo platformo, ki pomeni novo poglavje pri uvajanju umetne inteligence v avtomobile. Sponzorsko vozilo, novi razred A, je Katarini Čas predala direktorica marketinga in odnosov z javnostmi v podjetju Autocommerce, Metka Kejžar.

Po sporočilu za javnost povzel: Aleksander Praper