DS Urban store, najnovejši koncept butikov DS

Sreda, 28 December 2016

Z decembrom je znamka DS bogatejša za prvi DS Urban Store, ki je svoja vrata odprl v središču prestižnega trgovskega centra Westfield v Londonu, ki ga je lani obiskalo kar 27 milijonov ljudi. Prva trgovina take vrste napoveduje najnovejši koncept digitaliziranih butikov DS, ki jih namerava znamka razširiti po najbolj obiskanih in prestižnih urbanih središčih po svetu.

Urbana trgovina DS Urban Store se razprostira na 140 m2 površine in vabi obiskovalce, naj se prepustijo prefinjenemu svetu znamke DS. Zainteresirane in radovedne mimoidoče pričakuje sedem svetovalcev DS, ki jim bodo posredovali informacije in izkušnje o znamki DS. Gostje lahko med obiskom spoznajo kolekcijo modelov in pester izbor možnosti za individualizacijo podobe, ki so jim na ogled v tehniki navidezne resničnosti, imenovani DS Virtual Vision. Tisti, ki se ne bodo mogli upreti skušnjavi, bodo lahko svoje novo vozilo DS na ta način skonfigurirali, zanj izbrali individualno podobo in ga tudi kupili.

Yves Bonnefont, generalni direktor znamke DS je povedal: "Otvoritev urbane trgovine DS Urban Store v Londonu je pomemben korak v razvoju mreže DS. To ni zgolj prodajni salon, temveč tudi kraj, kjer se lahko potopite v svet znamke DS in pridobite nove izkušnje."

Urbane trgovine DS Urban Store, ki bodo odprte v osrčju najbolj obiskanih in prestižnih urbanih središč, bodo lahko zasnovane kot samostojna prodajalna znotraj nakupovalnega središča ali pa kot izložba na glavni nakupovalni ulici. DS Urban Store vabi obiskovalce, naj se potopijo v svet znamke, kjer jih obdajajo značilne barve, odišavljena atmosfera in dovršena osvetlitev po zgledu najbolj luksuznih butikov. Obiskovalcem ponuja tudi interaktivno digitalno tehnologijo in navidezno resničnost, s pomočjo katere lahko svoje vozilo DS konfigurirajo, ga oblikujejo po meri in si ga nazadnje tudi ogledajo.

Vsaka urbana trgovina je razdeljena na pet območij:

  1. Razstavni prostor DS exhibition, na katerem je predstavljen paradni model iz kolekcije DS.
  2. Območje navidezne resničnosti DS virtual vision za virtualno spoznavanje kolekcije DS v 3D tehniki. Obiskovalci si bodo lahko z očali za virtualno resničnost ogledali razne opcije za individualizacijo podobe različnih modelov v naravni velikosti. Predstavitev je dinamična, interaktivna in očarljiva, saj uporabnika ponese na trg Place de la Concorde v Parizu, kjer stoji nasproti modela DS po njegovi izbiri.
  3. V butiku DS boutique bo na voljo bogata kolekcija predmetov, ki so izdelani v prepoznavnem stilu znamke: francosko znanje o prestižu, prefinjenosti in izdelavi po meri. Ljubitelji znamke DS in vsega lepega bodo v butiku našli paleto izdelkov za življenjski slog, ki so jih izdelali pri znamki DS, da bi z doživetji DS obogatili tudi vsakdanjik.
  4. V salonu DS lounge lahko obiskovalci podrobno dodelajo konfiguracijo svojega bodočega vozila s pomočjo osebnega svetovalca DS.
  5. DS Bijouterie pa je najbolj zasebno območje trgovine DS Urban Store, rezervirano za tiste stranke, ki želijo opraviti nakup svojega novega vozila.

Globalna distribucijska mreža DS Automobiles šteje že 132 trgovin DS Store, 101 salon DS Salon in dva butična salona DS World. V Evropi se bo število prodajnih mest v naslednjih dveh letih hitro razširilo, tako da bo operativna mreža štela več kot 500 prodajnih mest.

Po sporočilu za javnost povzel: Aleksander Praper

Galerija