200 posebnih citroënov DS3 za Orange

Ponedeljek, 16 Januar 2012
Citroën je pretekli teden ob slovesni izročitvi ključev v Paris Yacht Clubu družbi Orange predal sedemdeset barvno prilagojenih vozil Citroën DS3. V nekaj mesecih bo za zaposlene v družbi Orange dostavljenih vsega skupaj več kot 200 vozil Citroën DS3. Za Citroën pomeni dobava vozil Citroën DS3 družbi Orange izjemen dogodek, ki dokazuje zmožnost prilagajanja znamke potrebam profesionalnih uporabnikov.



Citroën je družbi Orange dostavil prvih 70 vozil Citroën DS3, izdelanih po naročilu v barvah optičnih vlaken. Te modele bodo vozili tehniki, pa tudi komercialisti in vodje družbe Orange. Skupina bo sčasoma s temi vozili opremila več kot 200 zaposlenih, ki bodo potovali po vsej Franciji.

V okviru posodobitve svojega voznega parka in v skladu s strategijo zmanjšanja izpustov, je družba Orange izbrala citroëna DS3 e-HDI 90, saj ponuja inovativno obliko, izvrstno udobje in optimalno varnost za voznika, kot tudi zelo dobro rezultate na področju varovanja okolja. Naročeni citroëni DS3 namreč dosegajo stopnja izpustov CO2 samo 98 g/km.

Tu gre tudi za akcijo uličnega marketinga: s stalno prisotnostjo novega loga optičnih vlaken na delu svojega voznega parka želi družba Orange poudariti dolgoročno prizadevanje svojih ekip pri širjenju optičnega omrežja in njegovi predstavitvi čim večjemu številu ljudi. Vozila Citroën DS3 v barvah optičnih vlaken družbe Orange bodo pripomogla k osveščanju strank na postopno uveljavljanje te ponudbe. Slednja predstavlja pravi preobrat za uporabnika z vidika enostavnosti uporabe in hitrosti prenosa podatkov, saj je ta do 10-krat hitrejši kot pri ADSL.

Skupina Orange želi do leta 2015 pripeljati optično omrežje v vsa večja mesta, tako da bo do leta 2015 pokritih 10 milijonov gospodinjstev in 15 milijonov do leta 2020, kar predstavlja skoraj 60 % gospodinjstev v Franciji. Danes je optično omrežje na voljo v 20 največjih francoskih mestih, z več kot 900.000 naročniki.