Citroen ponuja podaljšanja garancij

Petek, 22 Julij 2011
Citroen Slovenija za kupce Citroenovih vozil ponuja cenovno ugodne Pogodbe o podaljšanih garancijah in o vzdrževanju: Freedrive, Comfortdrive in Essentialdrive. Sklenitve pogodb so možne za praktično vse modele in v različnih kombinacijah trajanja oziroma glede na predvidenokoličino prevoženih kilometrov. Če so pogodbe plačane gotovinsko, se njihovo jamsntvo prenese tudi po prodaji vozila.



Pogodba Freedrive

Po sklenitvi pogodbe Freedrive se podatki o vozilu vnesejo v podatkovno bazo in dovolj je, da se kjerkoli v mreži Citroen identificirate s prometnim dovoljenjem vozila. Vse ugodnosti pogodbe veljajo dokler se ne izpolni prva izmed omejitev (rok trajanja ali število kilometrov).

Pogodba Freedrive vsebuje 24-urno razširjeno pomoč na cesti Citroen Assistance. Pripada vam celovito jamstvo, kot od prvega dne - zamenjava ali popravilo okvarjenih delov, vključno z delovnimi urami. Med vsakim vzdrževanjem vam je na voljo nadomestno vozilo. Brezplačno ste upravičeni do vseh vzdrževalnih posegov na vozilu (rezervni deli, maziva, delo). Po servisiranju boste prejeli vozilo očiščeno.

Citroen ponuja več različnih možnosti sklenitve pogodbe – glede na trajanje in število kilometrov. Najcenejša je sklenitev do 36 mesecev/60.000 km pri modelu Citroen C3 (950 €), najdražja pa pri modelu C-Crosser za 60 mesecev/150.000 km (7565 €).

Pogodba Comfortdrive

Možna je sklenitev, dokler je vozilo staro manj kot dve leti. Po sklenitvi pogodbe Comfortdrive se podatki o vozilu vnesejo v podatkovno bazo in dovolj je, da se kjerkoli v mreži Citroen identificirate s prometnim dovoljenjem vozila. Vse ugodnosti pogodbe veljajo dokler se ne izpolni prva izmed omejitev (rok trajanja ali število kilometrov).

Pogodba Comfortdrive vsebuje 24-urno razširjeno pomoč na cesti Citroen Assistance. Pripada vam celovito jamstvo, kot od prvega dne - zamenjava ali popravilo okvarjenih delov, vključno z delovnimi urami. Brezplačno ste upravičeni do vseh vzdrževalnih posegov na vozilu (rezervni deli, maziva, delo).

Citroen ponuja več različnih možnosti sklenitve pogodbe – glede na trajanje in število kilometrov. Cene sklenitve pogodbe Comfortdrive segajo od 665 €, za modele C3, C3 picasso, xsara picasso za 36 mesecev/60.000 km, do 8930 € za model C-crosser in veljavnost do 60 mesecev/200.000 km.

Pogodba Essentialdrive

Možna je sklenitev, dokler je vozilo staro manj kot dve leti. Po sklenitvi pogodbe Essentialdrive se podatki o vozilu vnesejo v podatkovno bazo in dovolj je, da se kjerkoli v mreži Citroen identificirate s prometnim dovoljenjem vozila. Vse ugodnosti pogodbe veljajo dokler se ne izpolni prva izmed omejitev (rok trajanja ali število kilometrov).

Deležni ste zamenjave ali popravila delov, ki so potrjeno v okvari (običajna obraba, periodično vzdrževanje in dodatna oprema niso vključeni), vključno z delovnimi urami. Pogodba Essentialdrive vsebuje 24-urno razširjeno pomoč na cesti Citroen Assistance. Od trenutka, ko postane vozilo nevozno zaradi elementa, ki ga pogodba krije, bo Citroen v celoti poskrbel za vas, dokler težava ne bo odpravljena.

Citroen ponuja več različnih možnosti sklenitve pogodbe – glede na trajanje in število kilometrov. Cene sklenitve pogodbe Essentialdrive segajo od 105 €, za model C1, za 36 mesecev/60.000 km, do 5005 € za model C6 in veljavnost do 60 mesecev /200.000 km.

Za več informacij se obrnite na prodajalce vozil Citroen.