Britanski veleposlanik na reli z minijem

Petek, 30 Avgust 2013

Britansko veleposlaništvo se danes, 30. avgusta 2013, s šestčlansko ekipo pod vodstvom veleposlanika Andrewa Pagea udeležuje relija MINI Rally 2013. Štart prve ekipe na tri-etapno preizkušnjo od Ljubljane do Lipice in prek Zemona do Bleda je ob 9.31. Še prej pa bo veleposlanik Page pred mestno hišo v Ljubljani nagovoril udeležence tekmovanja.

Na zaključni prireditvi bo veleposlanik skupaj z organizatorjem tekmovanja Primožem Lemežem in direktorjem BMW Slovenia Lotharjem Schupetom organizaciji Anina zvezdica predal kupon za nakup obstojne hrane v vrednosti zbranih donacij.

Veleposlanik je ob tem povedal: »MINI Rally bo dih jemajoč prikaz zmogljivosti klasične britanske avtomobilske znamke Mini. Zahvaljujoč našemu partnerstvu s skupino BMW Slovenija se z našim GREAT Britain minijem  vozim po Sloveniji že vse poletje. Komaj čakam, da ga bom zdaj lahko preizkusil še na bolj zahtevnem terenu in v tekmovalnem okolju. Veseli me tudi, da bomo s pomočjo relija naredili tudi nekaj dobrega – z zbranimi donacijami bomo namreč nakupili obstojno hrano za Anino zvezdico.«

Po sporočilu za javnost povzel: Aleksander Praper