Mini cooper S rešuje svet v znanstveno fantastični komediji Pixels

Torek, 07 April 2015

Vratolomni lovi, hitri dialogi, spektakularne akcijske scene, heroji in rešitelji v podobi štirih trivratnih modelov Mini Cooper S. Vse to najdemo v novem filmu Pixels, produkcijske hiše Sony Pictures, ki bo v ZDA premierno prikazan 24. julija.

V filmu Pixels se svet obrne v video igrico resničnega življenja. Nezemljani pobirajo signale najbolj priljubljeni igri iz 80-ih let, vključno z igro Space Invaders, v kateri igralci poskušajo uničiti majhne vesoljce. Vesoljci to napačno razumejo kot napoved vojne in hitro pošljejo svoji figuri Pac-Man in Donkey Kong v različne metropole po svetu, kjer vse, česar se dotaknejo, spremenijo v piksle.

Da bi rešila svet, ameriška vlada zbere skupino štirih talentiranih posameznikov iz 80-ih let, saj je njihovo poznavanje prednosti in slabosti likov video iger virtualno neprimerljivo. Da bi dobili bitko proti Pac-Manu in družbi naši štirje heroji potrebujejo zunanjo pomoč in vlada jim nameni ''MiniI Ghosts'' – štiri trivratne modele Mini Cooper S, ki nosijo ime in barve Pac-Man Ghosts. Ali je njihova misija uspešna bo razkrito v kinematografih v ZDA 24. julija.

Miniji, skupaj z vozniki (glavnimi igralci) Adamom Sandlerjem, Petrom Dinklageom, Denisom Akiyamo in Joshom Gadom, torej igrajo zelo posebno vlogo v boju proti zlobnežem. Med igralci sta tudi Kevin James in Michelle Monaghan.
 

Po sporočilu za javnost povzel: Aleksander Praper