Citroen je modela Picasso preimenoval v SpaceTourer

Aleksander Praper Četrtek, 19 April 2018

Znamka Citroën je na letošnjem avtomobilskem salonu v Ženevi napovedala, da namerava svoja enoprostorska vozila "Picasso" preimenovati v "SpaceTourer" in je to priložnost izkoristila za lansiranje tretje epizode svoje oglaševalske sage "V težkem pričakovanju ceste".

Znamka Citroën je na letošnjem avtomobilskem salonu v Ženevi napovedala, da namerava svoja enoprostorska vozila "Picasso" preimenovati v "SpaceTourer" in je to priložnost izkoristila za lansiranje tretje epizode svoje oglaševalske sage "V težkem pričakovanju ceste". Kot je bilo najavljeno na letošnjem avtomobilskem salonu v Ženevi, se je Citroën odločil vsa svoja enoprostorska vozila združiti pod istim komercialnim nazivom "SpaceTourer". C4 Picasso se bo preimenoval v C4 SpaceTourer, Grand C4 Picasso pa v Grand C4 SpaceTourer. Citroën je to novo ime izkoristil za lansiranje tretje epizode svoje oglaševalske družinske sage "V težkem pričakovanju ceste", ki se je začela konec poletja 2016 s prvo epizodo, posneto med poletnimi počitnicami, in kateri je nato v januarju 2017 sledila druga epizoda, posneta med zimskimi počitnicami …  

Najnovejši film prikazuje zelo podoben zaplet zgodbe kot v prejšnjih epizodah: znova se vračamo k naši družini in njihovim neprijetnim pripetljajem med počitnicami. Tokratni prizor se odvija med oddihom v družbi prijateljev, s katerimi si družina deli najeto vilo z bazenom. Okoliščine, za katere je samoumevno, da so sproščujoče, znova pripeljejo do celega niza razočaranj in neprijetnih dogodkov, ker se prijatelji vedejo popolnoma nesramno in vsiljivo. Privoščijo si popolnoma vse: prilastitev najlepše sobe, skok v bazen kot bombice, nenormalno dolg poljub na izletu s čolnom, letenje s hrupnim in nadležnim dronom sredi počitka, razvajen otrok povzroča škodo na račun naše družine itd.

Vsi ti kratki prizori ne morejo kaj, da nas ne bi spomnili na podobne situacije, v katerih smo se že skoraj vsi znašli. S humorjem nam skušejo prikazati, da je najvarnejši način za sprostitev in brezskrbnost na družinskih počitnicah, da se na cesto podamo z enoprostorskim vozilom Citroën C4 SpaceTourer. Reklamni film je popoln odraz Citroënovega slogana "Inspired by You".

Poleg glavnega reklamnega filma  so na ogled še štirje mini filmi, v katerih so vzporedno prikazane druge neugodne situacije, s katerimi se družina sooči in rešitve, ki jih nudi C4 SpaceTourer

 

Po sporočilu za javnost povzel,Aleksander Praper

 

Video