Citroen je predstavil novi podpis znamke

Nedelja, 24 September 2017

Citroën je na svetovnem avtomobilskem salonu v Parizu 2016 predstavil svojo oglaševalsko akcijo znamke ″Citroën Inspired by You″, zdaj pa je "Inspired by you" (prevod: Vi ste naš navdih) postal novi podpis znamke. Citroën ga je prvič uporabil na svojem razstavnem prostoru na avtomobilskem salonu v Frankfurtu.

Vse od svojega nastanka Citroën razvija in ljudem ponuja inovativne rešitve, da bi izboljšal bivanje v avtomobilu vsakega posameznika. Od modela Traction Avant do vozila 2 CV, od modela Type H do Berlinga, od Méharija do E-Meharija, od enoprostorskih vozil Picasso do crossoverjev Aircross, se Citroën prilagaja spremembam v družbi in se uveljavlja kot ljudska znamka katere glavni vir navdiha so ljudje in njihov način življenja. Zato Citroën bolj kot kdajkoli prej polaga svoje upe na miselnost, ki se osredotoča na človeka ("people minded brand"), kar poudarja z novim mednarodnim sloganom: "Inspired by you".

Najnovejši podpis znamke se ujema z njeno oglaševalsko akcijo "Citroën Inspired By You", ki je bila predstavljena na lanskem avtomobilskem salonu v Parizu in zatem v prvem polletju 2017 razširjena še na mednarodne trge, zlasti v Latinsko Ameriko in na Kitajsko 2016. Novi slogan " Inspired by you" bo od avtomobilskega salona v Frankfurtu dalje nasledil slogan "Créative technologie" (2009).

"Inspired by you" ni le podpis znamke, temveč namiguje na edinstvene uporabnikom prijazne rešitve, ki jih Citroën ponuja svojim kupcem skozi produkte, ki zagotavljajo dobro počutje (prijazen dizajn novih modelov), skozi tehnologije, ki omogočajo udobje in dodano vrednost uporabniške izkušnje (udobje vožnje, zaščita karoserije Airbumps in prva integrirana panoramska kamera) ter s pomočjo sodobnih storitev za mobilnost in izboljšanih načinov za dober stik s strankami.

Po sporočilu za javnost povzel: Aleksander Praper