Citroen Multicity

Nedelja, 06 Marec 2011
V sredo je Citroën v Franciji uvedel svojo novo ponudbo Citroën Multicity. S tem je Citroën naredil korak naprej in postal prvi avtomobilski proizvajalec, ki ponuja spletni portal - www.multicity.citroen.fr - ki olajša potovanja ob upoštevanju vseh obstoječih načinov prevoza.



Ta ponudba je sestavljena iz inovativnega modula, 'vaš potovalni načrt od vrat do vrat ', ki pomaga poiskati vse možne rešitve za določeno pot. Citroën Multicity je tudi okence, pri katerem lahko rezervirate letalske ali železniške vozovnice ali najamete avtomobil kot tudi turistični portal, kjer lahko rezervirate nastanitev za konec tedna ali svoj dopust. Portal, ki misli tudi na stranke Citroën, saj ponuja posebne storitve za lažjo uporabo njihovih avtomobilov.

V vse bolj urbaniziranem, kompleksnem in povezanem svetu potovanja niso vedno enostavna in zahtevajo dobro poznavanje različnih možnih prevoznih sredstev za izvedbo potovanja. Potrošnikom v tem spreminjajočem se svetu, ki dajejo prednost enostavnosti, pretočnosti in raznolikosti, Citroën z jutrišnjim dnem prinaša v Francijo konkretni odgovor: Citroën Multicity. Citroën Multicity je preprost, intuitiven in učinkovit spletni portal – www.multicity.citroen.fr – na katerem z nekaj kliki lahko poiščete najboljši načrt za svoje potovanje, rezervirate svoje prevozno sredstvo in celo organizirate svoje počitnice. Prav tako je tudi prostor, namenjen voznikom Citroënovih vozil, kjer so na voljo različne storitve za lažjo uporabo avtomobilov.

Z zmogljivim in povsem inovativnim iskalnikom Citroën Multicity je postal Citroën prva avtomobilska znamka, ki ponuja orodje, ki upošteva vse vrste prevoza. Pomaga vam poiskati rešitev od vrat do vrat, ki najbolj ustreza vašim trenutnim potrebam na poti, pri čemer lahko kombinirate obstoječe oblike javnega prevoza – metro, tramvaj, avtobus, hitri vlak – z letalom, vlakom, ladjo, avtomobilom, izposojenim kolesom ali hojo. Pri vsakem odgovoru so podane ocena cene, poraba časa in poraba CO2, tako da lahko vsakdo izbere rešitev, ki ustreza njegovim pričakovanjem. Tako želi Citroën Multicity postati zvest spremljevalec čim večjega števila uporabnikov pri organizaciji njihovih vsakodnevnih poti ali daljših potovanj.

Poleg načrtovanja poti lahko prek portala Citroën Multicity rezervirate letalske in celo železniške vozovnice. Na portalu lahko najdete tudi storitev CALL CAR. Pred nekaj meseci uvedena storitev po celi Franciji, omogoča najem avtomobila na uro, na dan ali za več dni in dostavo slednjega, ki je sedaj zagotovljena v večjih francoskih* mestih, na kraj po lastni izbiri. Prek portala Citroën Multicity lahko rezervirate hotel za konec tedna ali svoje počitnice. Za zagotavljanje kakovosti kupljenih storitev po najugodnejši ceni Citroën pri vseh ponujenih storitvah sodeluje s partnerji, ki so strokovnjaki na svojem področju. Tako se pri rezervacijah vozovnic in potovanj Citroën opira na lastminute.com in Citroën GO Voyages, za najem avtomobilov pa na National/Citer.

Citroën Multicity misli tudi na voznike Citroënovih vozil, saj ponuja izbor posebnih storitev za boljšo uporabo njihovih avtomobilov. Tako lahko prek spleta kupijo zemljevide za posodobitev navigacijskega sistema, ki je vgrajen v vozilu in prenesejo zemljevide s prikazi lokacij fiksnih radarjev. Če želijo, lahko tudi sklenejo pogodbo o storitvah.



S storitvijo Citroën Multicity znamka Citroën poenostavlja potovanja za vse. Odslej je organiziranje, rezerviranje in premikanje lažje, bolj intuitivno, bolj tekoče.

* Pariz, Lyon, Marseille, Bordeaux, Grenoble, Lille, Nantes, Rennes, Strasbourg, Toulouse, Biarritz, Montpellier in Nica.