Citroen na salonu v Parizu ponuja doživetje »feel good«

Torek, 07 Oktober 2014

Citroen želi prek tehnologije in odnosov s strankami izraziti bolj tekoč, prijeten in enostaven odnos do avtomobila. Poleg izdelkov to na razstavnem prostoru v Parizu ilustrirajo tudi atmosfera, materiali, animacije in prostori za doživetja "Feel Good".

Razstavni prostor Citroena, s površino 2700 m², ima namen pričarati sproščenost in dobro počutje ter omogočiti spoznavanje ustvarjalnosti in tehnologije. Udobje je za ena od glavnih vrednot znamke, zato je bila posebna pozornost posvečena arhitekturi razstavnega prostora, razsvetljavi in materialom (les in tapisom). Arhitekturni podvigi, kot na primer škatle z zaobljenimi robovi ter elementi na višini, ki implicirajo lahkotnost, besede, ki lebdijo v zraku ali ogromni zasloni v kotu razstavnega prostora, ki za obiskovalce ustvarjajo atmosfero na ravni trga Times Square v New Yorku.

Poleg prostora, kjer je razstavljenih 29 vozil so poseben prostor »Techno room« namenili vsem inovacijam znamke, ki so namenjene udobju in mirni vožnji. Salon v zgornjem nadstropju, poimenovan Villa Contemporaine, bo odprt za javnost in bo ponujal 360-stopinjski razgled po razstavnem prostoru. Prostor za povezljive storitve bo s tablicami na dotik prikazal obstoječe storitve na spletu. Prostor »Heritage« pa bo skupaj z znamko DS predstavil modela 2 CV iz leta 1988 in DS 21 iz leta 1969. Obiskovalcem bo v pomoč kar 122 hostes in 20 inštruktorjev.



Vsakodnevne animacije:

  • Prenos dirk WTCC v Pekingu 4. in 5. oktobra in Šanghaju 11. in 12. oktobra,
  • Srečanje z oblikovalci vsak torek med 10. in 13. uro,
  • Animacija z magnetnimi sestavljankami za otroke, vsako soboto med 14. in 17. uro,
  • Didžejev izbor Feel Good Mix (sodelujeta Suna & Employee of the Year) vsak četrtek ob 19. uri,
  • Srečanje z moštvom Citroen Racing in vozniki WTCC 17. oktobra med 14. in 15. uro


Po sporočilu za javnost povzel: Aleksander Praper