Citroen nagradil prizadevanja za stranke

Sobota, 13 Februar 2010
Eno leto po uvedbi nove identitete blagovne znamke "CRÉATIVE TECHNOLOGIE" je CITROËN 3. februarja letos v Pariz povabil več kot 1000 oseb, ki so se udeležile slovesnosti ob podelitvi priznanj za prizadevanje za stranke "CITROËN - Passion du Client". Na 1. podelitvi nagrad so se ob Fredericku Banzetu, generalnem direktorju znamke Citroën, zbrali direktorji prodajnih mest, predstavniki združenj koncesionarjev in ekip CITROËN iz 25 držav. Priznanja je prejelo štirideset najboljših. Med njimi je bila tudi predstavnica iz Slovenije in sicer gospa Bojana KOS iz podjetja AVTOHIŠA KOS iz Ločice pri Polzeli.



Po bogatem in intenzivnem letu 2009, ki se je začelo z uvajanjem nove identitete znamke CITROËN: "CRÉATIVE TECHNOLOGIE" in je bilo okronano z rekordnimi prodajnimi rezultati v več državah, je generalni direktor znamke CITROËN, Frédéric Banzet, želel nagraditi najboljše na področju kakovosti storitev. "Kakovost storitev, zadovoljstvo strank ali z drugimi besedami: prizadevanje za stranko, je jamstvo za nadaljnji obstoj nas vseh in seveda znamke Citroën. Je eden od ključev do uspeha za utrditev položaja znamke CITROËN kot velike mednarodne blagovne znamke, ki je bolj globalna in še močnejša. Potrebna je za nadaljevanje dinamike, ki je že v polnem teku in za spremljanje uspehov naših vozil," je dejal na prireditvi 3. februarja pred več kot tisoč glavo publiko.

V tem trdnem prepričanju, ki ga podpira tudi Jean-Marc Gales, član uprave skupine PSA PEUGEOT CITROËN in direktor obeh znamk, se je Frédéric Banzet odločil, da poleg štiridesetih nagrajencev povabi še predstavnike združenj koncesionarjev in člane ekip CITROËN v posameznih državah: "ker Prizadevanje za stranko zadeva vse nivoje, ga morajo izvajati vsi, da bi za stranko znamke CITROËN predstavljalo zgled operativne učinkovitosti", je poudaril Frédéric Banzet.

Merces Ferreira Marques, predsednica združenja evropskih koncesionarjev, je podprla CITROËNOVO pobudo: "Zavedanje, da se sloves blagovne znamke ne gradi samo s kakovostjo izdelkov, je znak zrelosti. Kakovosten odnos, ki ga vzpostavljamo s stranko, je razlog za naš obstoj in je bistvenega pomena za nadaljnji uspeh. Pobude za podobne dogodke so priznanje za opravljeno delo tistim, ki so vsakodnevno v stiku s strankami: to je mreža koncesionarjev in popravljavcev. Posredovanje in objavljanje dobrih praks je torej prava pot."

Frédéric Banzet in Jean-Marc Gales sta čestitala štiridesetim nagrajencem iz petindvajsetih različnih držav (iz Evrope, Kitajske, Rusije in Brazilije) in jim izročila priznanja za prizadevanje za stranke "CITROËN – Passion du Client".



Citroen Slovenija