Citroen obeležil jubilej modela DS3 z novimi barvami

Torek, 05 Julij 2011
Citroen je doslej prejel preko 100.000 naročil za novodobnega začetnika linije DS, model DS3. Praznovanje prvega okroglega jubileja je prineslo novo ponudbo barvnih možnosti in dizajnov strehe.



Citroen DS3 si je v slabem letu in pol prodaje že prislužil hvale kot eden najbolj stilskih avtomobilov. Precejšnjo vlogo pri njegovi uspešnosti gre pripisati številnim možnostim individualizacije barv in vzorcev na karoseriji in njenih detajlih. Še posebej vpadljiva in priročna za barvite želje je streha modela Citroen DS3. 100.000 prodanih vozil je jubilej, ki ga je Citroen obeležil s širjenjem ponudbe možnosti za individualni videz tega vozila. Med novosti je najti bravo strehe Fuchsia Pink in skladno s tem si lahko izberete tudi bravo ogledal, pokrovčkov za vijake na platiščih, glavo prestavne ročice in okrasno letev vzdolž armaturne plošče.



Nova je tudi biserna barva Hickory Brown, dodana pa sta še dva nova vzorca za strehe – Flower in Flavio. Slednjega smo že omenili, saj gre za dizajn strehe, ki ga je zasnoval Italijanski udeleženec Flavio na Citroenovem natečaju.