Citroen se srčno zahvaljuje za 10 milijonov na Facebooku

Četrtek, 02 Februar 2017

Citroën ima na svojem Facebook računu objavljen nov gif: veliko srce, s katerim se znamka zahvaljuje vsakemu svojemu oboževalcu, potem ko je presegla mejnik 10 milijonov oboževalcev na Facebooku. V zahvalo so zasnovali tudi zanimivo potezo.

Kako se lahko Citroën zahvali čisto vsem? Tako, da jim predlaga povezavo, s pomočjo katere naj poizvejo, kateri oboževalec največ pomeni Citroënu. Povezava potem uporabnika samodejno preusmeri … do profila osebe, ki je nanjo kliknila. Na tak izviren način želi pokazati, da je vsak oboževalec enako pomemben. Sporočilo si lahko ogledate na: https://www.facebook.com/Citroen.France/posts/1319146894826278

Citroënu uspeva vezi na Facebooku vsakodnevno ohranjati z raznimi animacijami. Med drugim so uvedli tudi prvi 100-odstotno mobilni konfigurator za avtomobile na Facebooku, z novim C3. Največ oboževalcev so zbrali v Braziliji, Italiji in Franciji, število Citroënovih Facebook strani po celem svetu pa je pred kratkim narastlo na 79. Znamka Citroën je do danes na vseh svojih družbenih omrežjih skupno zbrala že več kot 13 milijonov oboževalcev.

Povezanost s svojimi uporabniki je uspel Citroën še utrditi, ko je premierno na svetu lansiral vgrajeno in povezljivo kamero za novega C3. Hkrati so povabili potnike, naj svoje fotografije in video posnetke objavijo na družbenih omrežjih in jih podelijo z drugimi!

Po sporočilu za javnost povzel: Aleksander Praper