Citroenovi inovativni dnevi

Sreda, 01 September 2010
Citroën nadaljuje v smeri slogana »CREATIVE TECHNOLOGIE«, ki je polna inovacij izraženih v konceptnih avtomobilih iz katerih se vse te inovacije prelivajo v trenutne modele vozil Citroën. Jesenske dejavnosti bodo usmerjene v akcijo Citroënovi inovativni dnevi, v nagradno igro in v dneve odprtih vrat.

1. Citroënovi inovativni dnevi

V mesecu septembru, oktobru in novembru 2010 bo potekala velika promocijska akcija poimenovana »Inovativni dnevi«.



V ta namen bo izdelana posebna serija vozil poimenovana CITROËN MUZIQ katero bo sestavljalo osem modelov CITROEN: novi C3, C4, C3 Picasso, C4 Picasso, Grand C4 Picasso, C5, C5 Tourer in Berlingo. Vozila bodo odlično opremljena, vsa bodo bele barve s panoramsko stekleno streho, razen Berlinga, ki bo opremljen z večfunkcijsko streho Modutop, novega C3 z vetrobranskim steklom Zenith ter C5 limuzine. V opremi bo tudi Connecting Box, ki vključuje avdio sistem z MP3 predvajalnikom, sistemom za prostoročno telefoniranje Bluetooth, USB Box in funkcija streaming avdio.



Inovativna serija vozil CITROËN MUZIQ bo realizirana v partnerstvu z operaterjem mobilne telefonije podjetjem Si.mobil. V to serijo bo vključeno:
  • mobilni telefon HTC,
  • brezplačna enoletna naročnina na Si. Mobil in
  • dostop do več kot 2,6 milijona MP3 skladb – storitev Musiq.
Enoletna naročnina bo za naročnike starosti do 31. leta Orto v nulo, po 31. letu pa 3 zame + Muziq. Naročnina bo prenosljiva in ni nujno, da jo aktivira le kupec vozila. Model mobilnega telefonskega aparata HTC je vezan na nivo vozila: HTC Wildfire za novi Citroen C3, C3 Picasso in Berlingo, HTC Legend za C4, C4 Picasso in Grand C4 Picasso, HTC Desire pa za C5 limuzina in C5 Tourer. Storitev Muziq je vključena v oba paketa naročnine in omogoča poslušanje več kot 2,6 milijona skladb katere se lahko posluša v avtomobilu s povezanim telefonom preko sistema Bluetooth.

2. Nagradna igra

Nagradna igra bo trajala od vključno 6. do 11. septembra 2010. V njej lahko sodeluje vsak, ki v času trajanja nagradne igre, odda v katerikoli Citroenov prodajni salon v Sloveniji pravilno izpolnjen kupon. Kuponi bodo na razpolago na spletni strani www.citroen.si, priloženi v direktni pošti in v Citroenovih prodajnih salonih po Sloveniji. Nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri. Po zaključku nagradne igre bodo izmed vseh prispelih kuponov izžrebani naslednji nagradi:

nagrada: 2 kom. mobilni telefon HTC Desire

Žrebanje bo 22. septembra v prostorih Citroen Slovenija, ni javno, izvede pa se pred tričlansko komisijo. Nagrajenca bosta nagrado prejela po pošti. Pravila nagradne igre bodo objavljena na spletni strani www.citroen.si.

3. Dnevi odprtih vrat od 9. do 11. septembra 2010

Dnevi odprtih vrat bodo potekali med 9. in 11. septembrom. Saloni naj bodo te tri dni odprti do 19. ure. Namen teh dnevov je, da si potencialni kupci ogledajo posebno inovativno serijo Citroenovih vozil.



PR Citroen Slovenija