Citroënova razstava v legendarni stavbi C_42

Sobota, 20 Avgust 2011
Citroën je v avgustu odprl novo tematsko razstavo v legendarnem prodajnem salonu C_42, na Elizejskih poljanah, v Parizu. Nova razstava že z imenom pove svoj namen -  “A World of Créative Technologie”, oziroma svet kreativnih tehnologij. Razstava bo odprta do konca oktobra.



Obiskovalci bodo lahko občudovali zadnje dosežke inovativnih tehnologij znamke Citroën. V centru pozornosti bosta DS4 in DS3 Racing. Prikazano je vzmetenje Hydractive, vgrajeno v  model Citroën C5, ekološko naravnanost pa oznanjajo z modelom Citroën C-zero. V prihodnost je zazrt nenavadno oblikovani koncept Citroën Lacoste, ki predstavlja vračanje k preprostemu vozilu, ki pa ima vgrajene napredne tehnologije.  Poleg razstavljenih modelov je v dirkalnem območju predstavljen 4D kino, obiskovalci pa lahko s pomočjo holografskih orodij sami sestavijo svojega DS3.



Novost je Citroën Social Club, novo področje namenjeno povezavi kupcev s Citroënom, preko socialnih mrež. Posebno območje Citroënove stavbe C_42 je posvečeno sponzorstvu Francoskega paviljona, v okviru Bienala sodobne umetnosti, ki se bo v novembru odvijal v Benetkah. Gostje pa lahko preko nagradne igre osvojijo vikend za dve osebi v tem “plavajočem mestu”. Seveda pa ne manjka niti pestra izbira Citroënovih dodatkov in predstavitev kolekcij za ljubitelje te znamke.