Daciine novosti v Ženevi

Nedelja, 17 Marec 2013

Po predstavitvi novih modelov Logan, Sandero in Sandero Stepway, se Dacia krepi še z novim loganom MCV, velikim kombi avtomobilom z majhno ceno. Na salonu v ženevi so pokazali tudi posebno serijo Duster Aventure - praktičen terenski avtomobil privlačnega videza.

Dacia svojo ponudbo družinskih avtomobilov zaokroža z novim loganom MCV, velikim kombi avtomobilom z majhno ceno. Sledeč modeloma Lodgy in Dokker novi logan MCV nadaljuje Daciino ponudbo prostornih in uporabnih avtomobilov. Logan MCV s petimi sedeži je zasnovan za ljudi, ki iščejo udoben, praktičen in prostoren (tako za potnike kot tudi za prtljago) avtomobil za vsakdanjo rabo, za izlete in počitnice.

Duster je s krepkim videzom in čvrsto zasnovo naredil globok vtis na kupce, ki iščejo soliden in privlačen terenski avtomobil. Posebna serija Duster Aventure pomeni še korak naprej s privlačnimi obeti vožnje po kakršnemkoli vozišču.  Brez izrazite bahavosti se dacia duster aventure ponaša z izvirno mešanico funkcij za vožnjo v širni naravi. Posebna serija Duster Aventure je izvedena iz različice Ambiance in je na voljo v ledeniško beli in biserno črni barvi.

Po sporočilu za javnost povzel: Aleksander Praper