Diners Club Moj Peugeot in Diners Club MyCitroën Plus

Četrtek, 23 Oktober 2014

Podjetji Peugeot Slovenija in Citroën Slovenija sta za svoje zveste lastnike vozil poleg vseh ugodnosti, ki jih nudita preko svojih ekskluzivnih klubov zvestobe pripravila še edinstveno kartico Diners Club Moj Peugeot in Diners Club MyCitroën Plus. Lastniki omenjene kartice bodo deležni številnih ugodnosti.

Za svoje zveste kupce podjetji Peugeot Slovenija in Citroën Slovenija skrbita preko svojih klubov zvestobe in jim nudita razne bonitete. Za nadaljnje ugodnosti sta Peugeot Slovenija in Citroën Slovenija sklenila dogovor z nosilcem licence kartice Diners Club, podjetjem Erste Card. Slednji bo za Citroena in Peugeota uvedel partnerski kartici, ki bosta združevali ugodnosti programa zvestobe Moj Peugeot in MyCitroën ter plačilne kartice Diners Club.

S partnersko kartico Diners Club Moj Peugeot in Diners club MyCitroën Plus bodo imetniki lahko, poleg vseh že znanih klubskih ugodnosti, ki jih ponuja Diners Club, deležni še drugih ugodnosti, ki pa veljajo samo za imetnike te kartice. S kartico bodo lahko plačevali vzdrževanje vozila - z možnostjo odplačevanja tudi do 24 obrokov, Peugeot in Citroen bosta brezplačno poskrbela za hrambo letnih ali zimskih pnevmatik, članarino imetnikom kartice pa bodo za prvo leto podarili. Ob včlanitvi bodo imetniki prejeli tudi dva nagradna kupona, ki ju bodo lahko izkoristili v Termah Dobrna ali v Thermani Laško, kjer bosta za ceno enega uživala dva!

Kartica je dopolnitev kluba zvestobe Moj Peugeot in MyCitroën Plus, tako da velja za člane kluba (oziroma je pogoj, da so tudi člani kluba). Za pridobitev kartice strankam ni potrebno menjati svoje obstoječe banke.
 

Po sporočilu za javnost povzel: Peter Mavrič