DS se je povezal s Facebookom za globalno lansiranje novega modela

Četrtek, 05 Marec 2015

DS je izbral Facebook za svojega glavnega partnerja pri svetovnem lansiranju novega DS 5 in svoje nove identitete znamke. V ta namen so vire platforme Facebook na inovativen način usmerili na mednarodni avtomobilski salon v Ženevi, prenos konference iz Pariza pa je istočasno potekal v 39 državah: https://apps.facebook.com/live-ds.

Ob otvoritvi letošnjega mednarodnega avtomobilskega salona v Ženevi, 3. marca, bo DS premierno na svetu predstavila novi DS 5 in to istočasno kot svojo novo identiteto znamke. Prvič se bo zgodilo, da bo avtomobilska znamka uporabila to družbeno spletno stran za tovrstni dogodek. V okviru tega ambicioznega in inovativnega partnerstva svetovnih razsežnosti bo imela DS dostop do vseh virov in inovacij omrežja Facebook, da bo vzpostavila sodelovanje in svojemu občinstvu ponudila obogatene izkušnje.

Facebook je z 1,39 milijardami oseb, ki stran obiščejo vsak mesec in več kot 3 milijardami ogledanih video posnetkov vsak dan po celem svetu, največja družbena spletna stran in ena izmed najpomembnejših mednarodnih marketinških platform na svetu. Z izborom Facebooka za predstavitev novega vozila DS 5 in razkritje svoje nove identitete, bo znamka DS ta pomemben trenutek podelila na inovativen in kreativen način z milijoni osebami, ki so zanjo zares pomembne.

«Zelo smo ponosni, da se je francoska znamka DS, ki med svoje najpomembnejše vrednote uvršča inovacije, strokovno znanje in prefinjenost, odločila pridružiti omrežju Facebook. Zahvaljujoč našemu edinstvenemu občinstvu, naši podkovanosti in visoki sposobnosti za doseganje ciljne publike, bo imela znamka DS na razpolago zmogljiv pripomoček za interakcijo s svojim občinstvom,» je izjavil Laurent Solly, generalni direktor Facebook Francija.

Yves Bonnefont, generalni direktor znamke DS: «Mednarodni avtomobilski salon v Ženevi v letu 2015 predstavlja pomembno etapo za znamko DS, ki želi ponovno utrditi svojo ambicijo, to je francoski avtomobil ponovno popeljati med znamke višjega razreda. Na tem salonu bomo premierno na svetu predstavili novo vozilo DS 5 in podobo znamke. Ta pomemben trenutek želimo podeliti s čim večjim številom ljudi po celem svetu in to po zaslugi partnerstva s Facebookom.»
 

Po sporočilu za javnost povzel: Aleksander Praper