Klub Citroën DS Privilege

Sobota, 04 Februar 2012

Znamka Citroën v Franciji odpira klub Citroën DS Privilége, ki je namenjen kupcem linije DS. Samo njim so na voljo storitve, ki jim bodo omogočile izjemna doživetja. Prireditve, oddihi, osebni pomočnik in predpremierno obveščanje, vse to ponuja Citroën DS Privilege, da bi olajšal vsakdan in v življenje vnašal vedno nekaj novega.


Citroën DS Privilege je prvovrsten klub, ki je namenjen uporabnikom modelov linije DS. Člani kluba imajo, prek spletne strani www.citroen-ds-privilege.fr  ali aplikacije v pametnem telefonu, dostop do potovanj ali prireditev ter ekskluzivnih programov kot na primer operne predstave z zasebnim obiskom prostorov, kuharskega tečaja in večerje pod taktirko priznanega kuharskega mojstra, ...

V tem duhu in z namenom obogatitve stikov s člani bo Citroën ponujal tudi posebne oddihe na nenehno nove teme v povezavi z znamko. Tako bosta prireditvi « Razkošje in oblikovanje v očeh znamke Citroën » in « Linija DS ... včeraj in danes » priložnost za odkrivanje Pariza z novim pristopom. ‘Citroën vas vabi k odkrivanju kluba Arsenal’ ali ‘V osrčju ekipe Citroën Racing’ bosta na drugi strani priložnost za močna skupna doživetja z znamko skozi njeno partnerstvo z londonskim nogometnim klubom oziroma njeno sodelovanje na svetovnem prvenstvu relija (WRC).

Poleg teh prireditev in oddihov klub Citroën DS Privilege ponuja tudi storitev zasebne hrambe. Odprta je od ponedeljka do petka, od 9 h do 20 h in deluje po navdihu luksuznih hotelov. Storitev nudi osebnega pomočnika, ki lahko olajša vsakdanje obveznosti, – na primer, poišče otroško varstvo, prevzame poštne pošiljke, naroči šopek rož, se dogovori za sestanek … Svetuje, priporoči in organizira večerne in druge izhode ... vse to je prav tako med njegovimi kompetencami. Pravi ‘biser’ je, kajti prav lahko tudi obrne zemljo na glavo, da najde izdelek, ki ni več na zalogi, ali nenavadno darilo ...

Kupec vozila Citroën DS3, DS4 ali DS5 lahko postane član kluba Citroën DS Privilege in uporablja ekskluzivne storitve, tako da se vpiše na  www.citroen-ds-privilege.fr in vpiše podatke v svoj profil. Za nove kupce vozila DS so storitve pomočnika brezplačne skozi vse prvo leto po njihovem nakupu vozila. Z vstopom v Citroën DS Privilege vsakdo postane član prvovrstnega kluba, ki mu zagotavlja stike ‘po meri’ z znamko Citroën.

Danes v Franciji in jutri na mednarodni ravni, tovrstne klubske storitve Citroën ponuja kot prva matična znamka.


O sporočilu za javnost povzel Aleksander Praper