Mini deli svojo zgodovino na Facebook časovnici

Ponedeljek, 23 April 2012

Britanska znamka Mini želi biti s svojo iznajdljivostjo in občutkom osebnega izmenjavanja informacij vedno korak pred ostalimi. Mini stavi na spletno komuniciranje, kjer uporabniki interneta svoj čas preživljajo z deljenjem osebnih informacij in ostajajo v stiku s svojimi prijatelji.


Mini Slovenija je ob prehodu Facebook strani na novo »časovnico« v celoti prenovil svoj profil, kjer s svojimi oboževalci deli bogato zgodovino, video posnetke in nasvete za vožnjo legende in zmagovalca relija Monte Carlo iz leta 1967, Rauna Aaltonena. Mini čuti nostalgijo in se spominja dobrih starih dni, obenem pa se prav tako veseli prihodnosti in objave dnevnih novic, dogodkov in ohranjanja stika s svojimi oboževalci z deljenjem zanimive dnevne vsebine.

Ker je Mini na trgu prisoten že več kot petdeset let, je imel čast, da je lahko delal družbo najslavnejšim osebnostim, od članov britanske kraljeve družine, ikon iz sveta glasbe, kot so The Beatles, do modnih oblikovalcev, kot je Paul Smith. Skozi leta si je priboril naklonjenost tisočih voznikov po celem svetu in postal človekov spremljevalec, prijatelj, za nekatere pa celo družinski član. Svojo povezanost z ljudmi Mini poslej torej še intenzivneje izraža tudi na Faacebooku.


Po sporoèilu za javnost povzel Aleksander Praper