Mini Urban Thrill je poživil Ljubljano

Četrtek, 09 Oktober 2014

V torek in sredo se je v BTC odvijal Minijev dogodek Mini Urban Thrill, na katerem je Mini Slovenija, skupaj s pooblaščenimi trgovci, zainteresiranim ponudil možnost preizkušanja Minijevih avtomobilov na poligonu. Predpremierno je bil predstavljen tudi novi petvratni mini.

Dogodek »Mini Urban Thrill« je predstavil najnovejše Minijeve modele: Minija, Minija Countrymana in Minija Pacemana. Z vsemi novimi modeli so bile možne testne vožnje na posebnem Mini poligonu, kjer so se vozniki soočili z različnimi voznimi situacijami. Vozili so slalom okoli postavljenih stebričkov, pospeševali, zavirali ob nenadni oviri na cesti ter se preizkusili v vožnji čez rampo in sposobnostih parkiranja. V nagradni igri na čas so lahko preizkušali kako prostoren je novi mini cuntryman. Predstavljeni so bili tudi izdelki iz Mini Lifestyle kolekcije ter zvezda dogodka – prvi petvratni mini!

Za glasbeno podlago na dogodku je poskrbel posebni DJ, prvič pa je bilo v Sloveniji prikazano vozilo Mini Disco Clubman, ki je kar disko v malem.
 

Po sporočilu za javnost povzel: Aleksander Praper

Galerija