Mini Urban Thrill v Ljubljani

Torek, 07 Oktober 2014

V Ljubljani se 7. in 8. oktobra dogaja Mini Urban Thrill – dogodek, ki nudi možnost preizkušanja avtomobilov znamke Mini. Osrednji dogodek poteka oba dneva od 14.00 ure dalje na parkirišču pred Vodnim mestom Atlantis.

Interesenti, ki bi si želeli preizkusiti MINI vozila se lahko na testne vožnje brezplačno prijavijo na spletni strani http://miniurbanthrill.si. Še pred prijavo lahko na spletni strani izpolnijo zabaven kviz »Na čigavi strani si?«, ki jim na podlagi odgovorov določi, ali se bolj poistovetijo z novim minijem ali z minijem countrymanom.
 
Na Mini Urban Thrillu bodo možne testne vožnje z novimi klasičnimi miniji in miniji countrymani. Testne vožnje, ki bodo trajale 30 minut, se bodo odvijale na poligonu, na katerem se bodo vozniki soočali z različnimi voznimi situacijami. Tako bodo lahko vozili slalom okoli postavljenih stebričkov, pospeševali, zavirali ob nenadni oviri na cesti ter se preizkusili v vožnji čez rampo in sposobnosti parkiranja.
 
Seveda pa dogodek ne bo namenjen samo voznikom vozil, saj si bodo tudi drugi lahko ogledali statično razstavljena vozila, med katerimi bo premierno novi petvratni mini.
 

Po sporočilu za javnost povzel: Aleksander Praper