Mini Yours – nove možnosti individualizacije

Sreda, 01 Oktober 2014

Dodatna oprema iz progama Mini Yours predstavlja ekskluziven način individualizacije avtomobila po osebnih željah. Visoko-kakovostni materiali, stilne oblike in natančna izvedba najvišjih standardov okarakterizira posebno opremo, ki je tovarniško na voljo za zunanjost in notranjost najnovejših modelov Mini.

Mini z izjemno raznovrstnostjo dodatne opreme in dodatkov svojim strankam ponuja številne možnosti za umeritev avtomobilov po lastnem, osebnem stilu. Široka paleta barvnih zaključkov zunanjosti in lahkih aluminijastih platišč, različice oblazinjenja in barvne sheme notranjosti, okrasni elementi in barvne linije ter tudi obilica specifičnih elementov dodatne opreme Mini, kot so pokrovi ogledal, dodatni žarometi, okrasna streha in grafični elementi ustvarjajo skoraj brezmejne možnosti za kreiranje individualno umerjenega minija.


 
Vstop zadnje generacije trivratnega minija in tudi povsem novo razvitega modela petvratnega Mini na trg pomeni, da je ponudba Mini Yours najobsežnejša in privlačnejša doslej. Paketi Mini Yours so posebej zasnovani za nove modele, prav tako pa se širi ponudba za modele Mini Cabrio, Mini Coupé in Mini Roadster. Zadnje pridobitve programa Mini Yours vključujejo izbor nenavadnih barvnih zaključkov in elegantnih lahkih aluminijastih platišč, ki so umerjena za vsak model posebej. Osebni stil in občutek vrhunske kvalitete se lahko izrazi z linijo Mini Yours za notranjost. Natančno izbrano usnje za sedeže, instrumentno ploščo in volan, notranje površine v naravnem usnju in drugi vrhunski materiali ter tudi natančna izdelava skupaj ponujajo dosti možnosti za najnovejše modele Mini.
 
Britanski pedigre – tradicija in osebni stil. 
Mini Yours s skrbno in stilno umerjenimi majhnimi avtomobili gradi na več desetletij dolgi tradiciji britanske blagovne znamke. Po vstopu na trg leta 1959 se je klasični Mini hitro preobrazil iz najboljšega primera pametne uporabe prostora in impresivne agilnosti v mestih v prvo izbiro med trendovskimi vozniki. O tem pričajo ekstravagantni unikatni primerki za znane osebnosti, kot tudi posebne različice klasičnega Mini, ki so jih ustvarila modna oblikovalca Mary Quant in Paul Smith. Mini v fascinantnih posebnih izvedbah in oblikovalskih modelih vse od ponovnega lansiranja blagovne znamke 2011 izpolnjuje želje strank s pravim občutkom za nenavadno. Ekskluzivni karakter Mini Yours dosega svoj vrhunec z omejeno izdajo trivratnega modela Minija inspired by Goodwood, s posebno uravnoteženo kombinacijo vrhunske kakovosti elementov zunanjosti in notranjosti je plod inspiracij oblikovne ekipe iz Rolls-Royce Motor Cars v sodelovanju z oblikovalci znamke Mini.
 

Po sporočilu za javnost povzel: Aleksander Praper