Možnost podaljšanja Citroenovih garancij

Sreda, 02 Junij 2010
Z včerajšnjim dnem, 1.6.2010, so Citroenovi zastopniki pričeli s prodajo STORITEV CITROEN podaljšane garancije in vzdrževanja, ki se po novem imenuje ESSENTIAL DRIVE in FREE DRIVE. Omenjeni storitvi bosta zamenjali dosedanji storitvi imenovani GARANCIJA+ in VZDRŽEVANJE+. Njihova prednost pa je predvsem večja konkurenčnost in cenovna dostopnost.

ESSENTIAL DRIVE je plačljiva storitev Citroen, ki lastniku za vozilo nudi dodatno tretje leto garancije/60.ooo prevoženih kilometrov ali četrto leto garancije/80.000 prevoženih kilometrov ali po novem tudi peto leto garancije/100.000 prevoženih kilometrov. Ta storitev zajema popravilo ali zamenjavo okvarjenih delov (razen obrabnih, potrošnih delov, vključno s stroški delovnih ur za vgradnjo), ustrezne delovne ure po normativu za originalne dele Citroen, Citroen Assistance 24 ur/dan, 7 dni/teden: popravilo na kraju okvare ali vleka vozila, nadomestno vozilo, hotelska namestitev, vrnitev v domovino ali nadaljevanje potovanja (podroben opis storitve Citroen Assistance je priložen v servisni in garancijski knjižici).

FREE DRIVE je plačljiva storitev Citroen, ki lastniku za vozilo nudi storitve ESSENTIAL DRIVE ter redno vzdrževanje vozila, sklene pa se za tri leta/60.000 prevoženih kilometrov ali štiri leta/80.000 prevoženih kilometrov ali po novem tudi za pet let/100.000 prevoženih kilometrov. FREE DRIVE iz te pogodbe vključuje storitve ESSENTIAL DRIVE ter redno vzdrževanje vozila, kot je določeno v servisni in garancijski knjižici vozila, potrebne posege za vzdževanje v normalnem stanju delovanja, vključno s popravilom delov, na katerih so ugotovljene napake in zamenjavo obrabljenih delov.



Citroen Slovenija