Največja Mini testna vožnja – drugi del

Sobota, 26 Oktober 2013

Mini Slovenija je lansiral drugi del projekta »Največja MINI testna vožnja«, ki ne bo več omejena le na Ljubljano, ampak bodo vozila Mini za prevzem na voljo tudi v pooblaščenih Mini salonih v Mariboru in Kopru. V testno floto je vključenih čez šestdeset vozil Mini. Testne vožnje  trajajo dva ali tri dni.


 
Lothar Schupet, generalni direktor BMW Group Slovenija, je na predstavitvi drugega dela projekta povedal: »Pri znamki Mini gre za izraz aktivnega in spontanega življenjskega sloga, s pristnim “navdušenjem” do blagovne znamke Mini. Z drugim delom projekta Največja Mini testna vožnja želimo dati priložnost doživetja vožnje z vozili Mini še več ljudem in s tem povečati prepoznavnost in priljubljenost znamke Mini v Sloveniji
 
Odkar se je blagovna znamka Mini priključila podjetju BMW Group, je ta postala pomemben člen v portfelju družbe BMW Group. Od ponovnega prihoda “novega Mini” na trg v letu 2001 do današnjega dne je bilo po vsem svetu prodanih že več kot 2,5 milijona Mini vozil. Danes šteje znamka Mini kar sedem modelov: Mini, Mini Countryman, Mini Clubman, Mini Cabrio, Mini  Roadster, Mini Coupé, Mini Paceman.

Po sporočilu za javnost povzel: Aleksander Praper