Nov prodajno-servisni salon Citroen v Logatcu

Torek, 07 April 2015

Podjetje Avto Seliškar d.o.o. je odprlo v Logatcu, v Industrijsko obrtni coni Zapolje, nov prodajno servisni salon za vozila Citroën in DS, ki bo stranke in ljubitelje te znamke pričakal s celovito prodajno in servisno ponudbo na 950 m². Nov prodajno servisni center v Logatcu naj bi bil najsodobnejši avtomobilski center na Notranjskem.

Dejavnost podjetja obsega prodajo novih vozil znamke Citroën in DS, prodajo rabljenih vozil vseh znamk, prodajo dodatne opreme in Citroën ter DS boutique izdelkov, prodajo originalnih Citroënovih in DS rezervnih delov ter celovito servisno ponudbo.

Avtohiša Seliškar d.o.o je družinsko podjetje z dolgoletno tradicijo, ki nudi svojim strankam kakovostna vozila in zanesljive storitve na področju avtomobilizma že od leta 1991.

Direktor znamke Citroën in DS, Filip Koren, je poudaril pomen novega Citroënovega salona v Logatcu: "Za znamki Citroën in DS je otvoritev prodajno-servisnega salona Avto Seliškar v Logatcu ključnega pomena, saj od tam izvira kar nekaj naših kupcev. Iz tega razloga se iskreno veselimo novega koncesionarja, verjamemo vanj in mu želimo uspešen začetek prodajo-servisnih aktivnosti v okviru znamke Citroën in DS".

Direktor podjetja Avto Seliškar, Boštjan Seliškar, je ob tej priložnosti dejal: “Dolgoročna uspešnost podjetja je rezultat našega predanega dela in skrbi za stranke. Neprestano se trudimo zagotavljati svojim strankam najvišje standarde pri prodaji in servisiranju vozil. Zavedamo se, da posel sklepamo ljudje, zato je naš kader zaposlenih v podjetju skrbno izbran in se stalno udeležuje strokovnih izobraževanj, da lahko ustreže tudi najzahtevnejšim strankam".


Po sporočilu za javnost povzel: Peter Mavrič