Nov servis Citroënovih vozil

Nedelja, 17 Junij 2012

V Retnjah pri Tržiču so v petek, 15. junij uradno odprli prenovljen avtocenter s servisom za vozila Citroën Žepič, ki ga vodi družinsko podjetje. Strankam bodo dodatno ponudili vzdrževanje in nego vozil ter pomoč na cesti. Med dodatnimi storitvami bodo še dobava, prodaja in montaža stekel ter prodaja, menjava in shranjevanje pnevmatik ter sodelovanje v sistemu avtovleke.


Prva hišna delavnica avtoservisa Žepič je bila velika komaj 50 m² in je svoja vrata odprla 1. februarja leta 1992. Že leta 1996 je bila zaradi povečanega obsega dela potrebna prva širitev poslovnih prostorov, lani pa ji je sledila temeljita prenova in razširitev na sedanjih 350 m².

Zaradi povpraševanja po kompletni ponudbi in predvsem servisih so okrepili avtomehanično dejavnost in tako postali pooblaščen servis za vozila Citroën. Opravljajo torej popravila v garanciji vse od prvega servisa naprej, v roku dveh mesecev pa bodo začeli s prodajo tudi vozil Citroën. V planu pa imajo tudi urediti trgovino z dodatno opremo in prodajo originalnih rezervnih delov za vozila Citroën.

Po sporočilu za javnost povzel: Aleksander Praper